Островната сватба на Руми Кръстева

Халка от бяло злато с диаманти краси ръката на Руми Кръстева, една от най-скъпо платените и успели български моделки в чужбина. Фамилията й вече е Чопев. Щастлива е. И влюбена. Смее се често, изглежда съвършено с къса ефирна рокля с дантелени презрамки.

Лилия Илиева 22 September 2010

Халка от бяло злато с диаманти краси ръката на Руми Кръстева, една от най-скъпо платените и успели български моделки в чужбина. Фамилията й вече е Чопев. Щастлива е. И влюбена. Смее се често, изглежда съвършено с къса ефирна рокля с дантелени презрамки. Носи ниски летни сандали и червена чанта Balenciaga. Преди години свързваха съпруга й - бизнесмена Георги Чопев, с друга нейна колежка - Даниела Серданова. „Не бих застанала на пътя на нечие щастие“ - коментира Руми и е категорична, че любовта им е започнала много след раздялата на Георги с Даниела. Чопев се ожениха през юни с приказна церемония на остров Миконос. За новия етап в живота си Руми разказва ексклузивно пред EVA:

„С Георги се познаваме отдавна, но попаднахме в обща компания в началото на миналата година. Постепенно се зароди много красива и осъзната любов. За мен е важно мъжът да ми е опора, да е по-скоро човек на действията, отколкото на приказките. Георги е точно такъв. В края на миналото лято се сгодихме, а в началото на тази година определихме дата за сватбата.

Защо избрахте да бъде на Миконос?
Там беше венчавката ни. Не измислихме място за купона в България. Бях харесала страхотен замък в Италия, който се оказа малък за 150 гости. Толкова са най-близките ни – приятелите на Георги и всички мои приятелки от моделските години.

Разкажи повече за купона.
Наехме къща за церемонията. Венчавката започна в събота малко преди залез, а залезите там са уникални. Менюто беше леко, наблегнахме повече на пиенето и танците. Диджей и трима певци от Монте Карло се грижеха за музиката. Стана страхотен купон. Приключихме в 5 сутринта, и то защото на другия ден имахме неделен обяд. Нарекох го аfter wedding brunch. Беше в заведение на плажа и всички бяхме в бяло. Беше приказно красиво!

Каква беше булчинската ти рокля?
На Eliе Saab - ефирна, диплеща се от всеки полъх на вятъра, а на следващия ден бях с рокля Jenny Packham. Георги заложи на класиката - черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка. Ходихме до Лондон специално за да му ушият костюма по поръчка. Мъжът ми е суетен и много държи на външния си вид.

А ти, Руми, имаше ли моминско парти?
Да. Катето Попова, моята кума, и Ася Христова ми го организираха. Катето ми предложи да ходим на премиера на „Сексът и градът 2 “ , накара ме да се „издокарам“ и ме закара в едно заведение, уж да хапнем набързо. И като влязохме, цялата зала светна и всичките ми приятелки се оказаха там. В първите минути седях и плачех от щастие. Имаше и стриптийзьор. И между другото в 12 ч. наистина отидохме да гледаме „Сексът и градът 2 “ . Кинозалата беше запазена само за нас. А аз влязох с коронка и лента Miss Bride 2010. Филмът беше много поучителен, защото се разказва за брака.

Кое е най-романтичното, което Георги е правил за теб?
Изненадва ме с хубави пътувания. Последно бяхме в Сен Тропе. Там дните ни минават много лежерно - ходим на плаж, на обеди, вечери, разходки... Аз плувам, гмуркам се, карам водни ски, уейкборд, джетове. На плажа има няколко прекрасни заведения - “Ники Бийч”, “Клуб 55” и любимото ни - “Воал Руж”, декорирано с червени рози. Обикновено обядът преминава в следобеден купон.
Май много обичаме Юга. Това лято ще обикаляме Южна Италия за около 2-3 седмици с лодка и приятели, а после ще ходим и до Лозенец.

Къде живеете?
В апартамента ни в центъра на София. Той е нашата крепост. Където и да обикаляме по света, винаги сме щастливи да се приберем вкъщи. Не бих променила нищо. Освен едната стая, когато дойде моментът да я пригодим за детска.

Значи работите по въпроса?
(Смее се.) И двамата сме готови да бъдем родители.

Ревнива ли си?
Да, но се боря със себе си. Аз съм емоционална и темпераментна.

Притеснява ли те славата на плейбой на съпруга ти?
Изобщо не. И за мен се пишат всякакви абсурдни неща в жълтата преса. Аз го познавам и знам, че не е така.

Какво ти предстои?

Да защитя бакалавърска степен по психология в Нов български университет. Георги има няколко интересни проекта, за които ще има нужда от помощта ми. Ще гледам да балансирам между работата и семейството, което се надявам скоро да се увеличи. И двамата имаме добър пример от родителите ни. Моите отпразнуваха тази година 30-годишнина, а родителите на Георги са с над 40 години успешен брак. И двамата мечтаем за голямо семейство Чопев. Ще се радвам някой ден да бъдем четирима-петима.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР