Азис - за Рая аз съм Дядо Мраз!

Помните ли онази изключителна фотосесия, която направихме в EVA с Азис и семейството му преди 3 години? Приятелката му Гала беше бременна, той - влюбен в Китаеца. Живееха тримата заедно и около тях някакси се стелеше идилия. Съгласна съм, че беше необичайна. Оттогава изтече мноо-го вода. Малката му прекрасна дъщеричка Рая през август става на 3.

Лилия Илиева 01 June 2010


Помните ли онази изключителна фотосесия, която направихме в EVA с Азис и семейството му преди 3 години? Приятелката му Гала беше бременна, той - влюбен в Китаеца. Живееха тримата заедно и около тях някакси се стелеше идилия. Съгласна съм, че беше необичайна. Оттогава изтече мноо-го вода. Малката му прекрасна дъщеричка Рая през август става на 3. Гала и Азис живеят в отделни апартаменти един над друг, както ви разказахме преди два броя на EVA. Китаеца, знаете, вече е бивш. И не само – той също стана баща. Заедно с фолкпевицата Виолета имат син, който носи името Николай.




Наскоро впрочем Азис направи отново скандален клип с името „Бивши“. Част от действието на видеото се развива в операционна. Там Васко прави операция на легнал мъж. И пее: Боли ме, боли ме.../от думите ви./Не чувствам,/не виждам в душиците ви.“
И макар че не е на екран от средата на януари, Азис не е спирал да бъде в полезрението на медиите. Всички жълти вестници тръбят за новото му гадже, а част от тях – за друго по-ново и за две паралелни връзки. Горещи снимки заляха печата. На тях Азис се целува бурно с мъж, който предстои да се появи в новия му клип. Мъж, различен от този Богдан, чието име е татуирано от лявата страна на врата на певеца.
Освен това се върна към имиджа си на жена, даже се заразхожда с прическа в стил Риана. Това, което винаги ме е възхищавало в него, е жаждата му за динамика и фойерверкът от идеи, които непрекъснато извират. Скандален е, на моменти кичозно скандален и в същото време, когато го познаваш, ти се струва прекрасен. Азис за мен е човекът, който не спира да се забавлява с това, да си играе с живота, с всичко и с всички.

Колко много си отслабнал – уверявам се, когато се виждаме. - Как стана това?
Реших, че не мога, че нямам право да продължавам да изглеждам така, както изглеждах. Защото има толкова красиви дрехи навсякъде, а аз не можех да вляза в никакви. Носех едни и същи размъкнати анцузи, широки дънки. А знам, че имам красиви бедра, добре съм оформен. Знам и как изглеждах навремето. И така изведнъж спрях всичкото ядене на света. Сега съм само на зеленчуци вече година и половина. Ям сирене, но обезмаслено. (Казва ми го човекът, който имаше пръстен на стомаха, който да ограничава яденето!)

Тренираш ли нещо?
Не, не мога да се реша още. А трябва. Лошо!

Как ти хрумна да си направиш прическа в стил Риана?
Тя е дело на Чочо – на Чавдар, и на Фифи от студио „Фетиш“. Но пък косата ми я направи моята приятелка Дима.

Какво правиш сега, Васко? Какво ново около теб?
Записвам песен. Много е сексуална. Само като чуеш бийта и започва да ти се прави секс, за нищо друго не можеш да мислиш. Тялото ти само започва да се движи. Предстои ми да снимам видеоклип и мисля в него да участва този мой приятел, за когото всички говорят... Напоследък доста скромно го раздавах и се връщам обратно към... ще заложа на гейтематика.

А ти защо реши да се появяваш в образ на мъж? Имаше ли връзка с това, че дъщеричката ти Рая расте?
Харесах се в образа на мъж. Но го имаше и това за Рая. Но пак се убедих, че хората не ме харесват черен. Русото е моят цвят. По-звездно е.

А притесняваш ли се да бъдеш себе си пред дъщеря ти?
Не... но се хванах онзи ден, че пробвах едни обици вкъщи и като ги чух как влизат с гледачката, си свалих обиците веднага. Не знам защо. Хвърлих ги. Засрамих се по някакъв начин.

Живееш вече отделно от Гала, в апартамент над нея. Как си поделяте детето?
Рая си идва самичка на гости. Дърпа гледачката и казва: „Искам горе.“ Расте изключително хитра, много умна. Освен това има много приятелчета дечица в парка, но всичките ги бие и тормози. Такава си е. Има божествено сини очи и онази нощ така легна на гърдите ми и заспа  много красиво. Усещането не може да се разкаже с думи. Направихме й кръщене, но аз не говоря много за това. Беше много хубаво, в тесен кръг, с диджей, настроение, музика. Кръстници са сестрата на Гала и съпругът й.

Нарича ли те „татко“?
Не, вика ми Васко. Гледа ме по телевизията и вика Васко, Васко.

А пита ли те защо си с такава коса и защо си гримиран?
Не, но много й е интересно русото ми катинарче и ме пита защо имам мустаци. Защо са такива? Може би ме свързва с дядо Мраз.

Сигурно е заради подаръците?
Да, може би. Тя много ги обича, каквито и да са. Обича да си играе с неща, които можеш да подредиш по някакъв начин – кубчета, звездички. Обича и играчки - от тези, механичните, които подскачат.

А ти обличаш ли я? Беше казал, че ще й слагаш панделки...
Да, купувам й дрехи, но и тя сама отишла в един магазин и грабнала най-голямата диадема, с най-големите камъни и си я сложила на главата. И майка й й казала: „Айде, няма на кого да се метнеш с тия камъни на главата!“ Кой ли ден ще помъкне и някой полилей да си сложи.

А Гала ин витро ли забременя?
Това гледам да си го запазим в тайна. Нека си остане така, защото това дете ще порасне и и без това ще ни се струпат на главата страшно много неща.

Притесняваш ли се от момента, в който ще тръгне на детска градина и особено на училище?
Да, защото хората са лоши.

Имаш ли идея как би й обяснил семейството ви, себе си?
Не, нямам готов сценарий.



А как приключи връзката ви с Китаеца? Чували ли сте се и как приемаш, че вече и той е баща?

Не искам да говоря на тази тема изобщо! Това е толкова старо и минало. Отказвам да коментирам изобщо.

Значи ти е болка.
Не, не ми е, но не искам да говоря за това!

Имаш ли нова любов? Видях едни снимки...
Да, не можеш да се поцелуваш никъде, тайно дори. Ужасно обичам да се целувам, но... Това е мъжът, когото ще снимам в новия ми клип. Много добър приятел. Само приятел.

Някак си не вярвам. С приятелките си едва ли се целуваш така?
С някои да. Например с Руслана. Тя е огън човек, купонджия! Като сме в настроение, защо не? Вечер ходим по барове, по клубове. Събираме се. Имам огромна компания. Много сме смешни и забавни. В нея са Ивайла, Руслана, Комара – барманката от „Ялта”, Елица – фейсконтролът на „Ялта” – все хора, които не слушат моята музика. Но идват с мен на участия и е голям купон. Носят някакви плакати. Всеки луд с номера си при нас.

Възбуждаш ли се от жени?
Не, но някой път, ако се раздам докрай, може и да ме възбудят. Целуването е за купона, а не за да се възбудиш.

Какво става с Катето?
По-рядко се чуваме. Спряха предаването. Телевизията не можеше да износи повече този формат. А аз звъня на Катето примерно за рецепти. Тя ми казва от какво по колко да слагам.

Говори се впрочем, че близките мъже до сърцето ти сега са двама. Че живееш с единия и му изневеряваш с друг.
Не, не е вярно. Самичка съм в момента.

Хубаво ли ти е?
Ами какво да правя?! Не искам да говоря за мъже!

Познават ли се бившите ти гаджета?
Не обичам да говоря за бившите си гаджета. Не ми е хубаво!

Когато се чувахме около рождения ти ден, беше в Милано? Наистина ли си преговарял за участие в „Острова на известните“?
Не е вярно, че ще участвам, никога не бих участвал в такова предаване. Някъде да ме отделят надалече на остров, при това да гладувам. Не мога. Трябва да знам, че съм си наблизо, тук, до моите си хора.
Бях на почивка, да си купя дрешки. Уцелих Седмицата на модата. Взех си божествени неща. Тази улица Монте Наполеоне с всички скъпи бутици по нея, искам да живея там. Такива дрехи видях, в които мога да вляза и влязох най-накрая. Отслабнал съм 19 кг.

Хареса ли някой италианец?
Не, не харесвам този тип. Аз харесвам мутренските типове. Брадясали, силни, грубовати мъже. Не обичам лустросани. Не мога... - разсейва се. - Извинявай, не съм тук.

Къде си, Васе?
Вглъбен съм в новата си работа, в новата си песен. Аз съм такъв, когато трябва да работя.

Сега натам ли си тръгнал?
В момента не. Отивам да направя вокалите за новата песен на Андреа и Галена.
Ох, главата ми е пълна! Ще експлодира. Трябва някъде да се разтоваря. Трябва ми рифреш. Имам си една стая вкъщи, много тъмна, и си стоя сам в нея на лаптопа и си правя разни неща. Така се рифрешвам.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР