Косата като аксесоар

Art Hair Collection by Inspire

23 October 2024

Снимка: Пейо Пеев

Излизайки от рамките на ежедневното, Inspire създаде артистична колекция коси, вдъхновена от нежната женствена красота и изтънчения минимализъм.

Hair as an accessory.

Косата като аксесоар. Косата като софистицирана венецианска маска, преплела модерното начало и устойчивата традиция в перфектен синхрон. Сесия аристични коси, пресъздаващи фризьорското вдъхновение от заобикалящия ни свят.

Вдъхновение Материя

При тази визия екипът фризьори черпи вдъхновение от материята и детайлността, преплитайки я в феерична маска в дантелена прозрачност и фина изящност на изработката. Аксесоарът-маска е изработена с техника косъм по косъм, изключително прецизно, за да може всеки косъм да бъде поставен в правилната конфигурация.

Вдъхновение – Вълна

При тази визия екипът се вдъхновява от природата и нейните проявления, от движението и непрестанните промени в заобикалящия ни свят, пресъздавайки метафорично Вълна.

Вълната като емоция и като неизбежна промяна. Вълната като действие и взаимодействие. И същo като тях, тя не може да повтори първоначалния си облик. Изработката на конструкцията от коса следва тази концепция, търсейки не толкова прецизността, колкото Движението.

Коса и концепция: Габриела Христова, Inspire Art Director

Коса-асистент: Надя Петрова, Inspire фризьор

Грим и стайлинг: Георги Русев, Celebrity Makeup Artist,

Стайлинг сесия: Георги Русев, Inspire Visual Artist

Фотограф: Пейо Пеев

Модел: Мира Маркова

Продукти: About Your Hair

Повече инфо на inspirebg.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР