Marc Cain есен/зима 2024 – без граници!

22 October 2024

Мотото на колекция есен/зима 2024 г. на Marc Cain - „Blend Boundaries“- перфектно изобразява сливането на границите между реалния и дигиталния свят, модните модели за подражание са освободени и без възраст.

Мъжките елементи играят с женски атрибути. Визиите се отличават с модерност и изкусност в комбинациите на щампи и цветове, отличителен белег за бранда Marc Cain.

Сезонът започва със свеж зелен мъх, смесен с малина и манго. Тези деликатни цветовите композиции се поддържат от неутрални тонове на меко бяло и цвят „тофу“, което улеснява прехода към есенния сезон. Наситено среднощно синьо е комбинирано с мека салвия и екрю.

На класическото черно се придава женственост, като се комбинира с розово и фуксия. Богати тонове на коняк, горско зелено и тъмно иглолистно зелено излъчват допълнителна топлина.

Колекцията е богата на впечатляващи, абстрактни флорални щампи и графични орнаменти, които обединяват цветовите тонове на темите. Карето олицетворява английския провинциален шик. Класиката с присъства и в ситно, и в по-мащабно каре. Щампите на вериги на зелен фон са силно привлекателни.

Плетивата в колекция есен/зима 2024 на Marc Cain са във фокуса на вниманието.

Алпака, необработена вълна и кашмир са сред материите - фаворити на сезона, допълнени от детайли в коприна, тафта, сатен и органза. Заедно те създават вълнуващ контраст между гладки и с косъм повърхности.

Пайети искрят върху блузони и панталони или като декоративни елементи. Пухкави имитации на кожи са друга игрива материя.

В колекцията силно присъствие има елекът. Класическият костюм от три части с някои мъжки препратки определят външния вид на сезона.Блейзърите са за предпочитане с двуредно закопчаване и се отличават с декоративни елементи.

Панталоните са предимно широки, с висока талия и свободни обеми.Къси, модерни, вълнени пуловери в цветовете на колекцията излъчват качество.

Дълги вълнени палта също са важен акцент. Мини, миди или слим макси дължини при полите са в тази последователност и ред за деня.

Вниманието към детайла личи под формата на копчета - бижута, декорации от кристали или гарнитури от дантела при маншетите. Широки колани подчертават талията. Боти с квадратна форма при пръстите или такива в каубойски стил са сред важните допълнения към моделите от колекцията.

Открийте колекция есен/зима 2024 на Marc Cain в бутика на ул. Съборна 2 или онлайн на shop.mdl.bg.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР