Курс за начинаещи при гримьора на звездите Георги Русев

Стани професионален Makeup artist с гримьора на звездите Георги Русев в Академия Inspire - само сега курсът е с 35% отстъпка от редовната цена

08 October 2024

Всички желаещи могат да научат тънкостите и тайните на макиажа от гримьора на звездите Георги Русев в Академия Inspire.

Курсът за гримьори обхваща теоретична и практическа постановка на 4 теми. Включва 20 учебни часа за теория и практика с преподавателя в курса по грим Георги Русев плюс допълнителни учебни часове за самостоятелна практика с модели в Академията като бонус.

Модулите в курса:

1 ден: Основа и контуриране на лицето, Ежедневен грим - лекция, теория и практика

2 ден: Очна линия и Опушен грим - лекция, теория и практика

3 ден: Лифтинг грим и работа с изкуствени мигли- лекция, теория и практика (опционално)

За Георги Русев

Едно от водещите имена при грима в България. Той е известен с високото си ниво в създаването на зашеметяващи, женствени и бляскави визии, като същевременно запазва естествената красота на всяка дама.

Работи с някои от най-популярните лица у нас, сред които: Анелия, Александра Богданска, Алекс Сърчаджиева, Алисия, Венета Райкова, Галена, Дара, Емилия, Енджи Касабие, Зейнеб Маджурова, Ивайла Бакалова, Илиана Раева, Михаела Филева, Мария Силвестър, Николета Лозанова, Нели Рангелова, Цветелина Янева, Поли Генова, Папи Ханс, Силвена Роу, Соня Йончева и дори световноизвестният Пласидо Доминго. Работил е за редица реклами, списания, музикални видеоклипове и фотосесии. Освен “Моден гримьор” на годината, Георги е печелил втора награда в световен конкурс на Inglot в колаборация с Jennifer Lopez. Избран от авторитетно жури сред повече от 800 участници от цял свят.

Всички завършили курса получават сертификат за грим от Академия Inspire, подписан от Георги Русев и Удостоверение за гримьор - легитимен държавен документ от Министерство на образованието, с който имат право да работят като гримьори легално и да отворят make up studio.

Редовна цена на курса: 2400лв Промо цена с -35% отстъпка само сега: 1560лв

Записване: на тел. 0877 400 568 или на inspirebg.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР