Том Круз: Не се преструвам на героя, АЗ СЪМ героят

Том Круз в перфектна форма на 61 с брутален перфекционизъм и отдаденост

eva.bg 31 May 2024

Снимка: getty images/guiliver

„Не се преструвам на героя, АЗ СЪМ героят“, казва Том Круз, а ние му вярваме, защото всички сме гледали филмите му, които може би щяха да имат различна съдба, ако не беше закодирал в тях ярката си харизма.

Въздишат жените още по Том Круз и това си е. Нищо че звездата от „Топ гън“ и „Мисия невъзможна“ не е вече нито на 20, нито на 30, а на 61.

Актьорът поддържа и демонстрира отлична форма както в костюм, така и в тениска или без. Ако разгледате всички папарашки снимки от този Инстаграм пост, ще се убедите и сами.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise Fanpage (@_cruise_62)

Перфекционизъм до дупка

Миналата година излезе най-новата част от емблематичната за Том Круз поредица. „Мисия невъзможна: Пълна разплата“ си струва дори само заради каскадата с мотора над пропастта.

Припомняме, че Том Круз сам прави каскадите си, което го издига до нивата на безкомпромисен професионалист и перфекционист в киното.

„Мисия невъзможна: Пълна разплата, част втора“ ще е готова през 2025 г.

„Когато работя, работя много здраво. Така че гледам да работя с хора, които имат такова ниво на отдаденост. И го изисквам от всички. От режисьора до моите екипи, с които работя.“

Любовен живот

След три неуспешни брака (с Мими Роджърс, Никол Кидман и Кейти Холмс) името на актьора се е свързвало и с други красиви жени.

Един от последните тиражирани от таблоидите слухове беше за флирт между него и Шакира, но нещата почти веднага отшумяха.

Имаше слухове и за възпламеняване на искрата между Том Круз и една от бившите му приятелки. Говорим за София Вергара, която неотдавна се раздели със съпруга си Джо Манганиело.

„Аз съм човек на принципа „всичко или нищо“ и когато започна да се интересувам от нещо, давам всичко от себе си.“

Последната жена до Том Круз беше 36-годишната дъщеря на руски политик Елсина Хайрова. Светска дама, модел, инфлуенсър и... съседка на Круз. Хайрова има син и дъщеря от брака си с руския олигарх Димитрий Цветков, с когото се разделиха през 2021 г.

Връзката на Том и Елсина приключи само след един или два месеца.

Някои медии намекнаха и за отношения извън снимачната площадка между актьора и партньорката му от „Мисия невъзможна: Пълна разплата“ Хейли Атуел.

„Аз съм добър слушател. Мисля, че това е най-важната характеристика. Винаги съм бил такъв. Не че приемам всички съвети, но трябва да се вслушате в тях и да имате смелостта да вземете своето собствено решение.“

Как се прави six pack на 61?

Как поддържа Том Круз форма? Самият той разкри неотдавна детайли пред списание Men's Health:

„Морски каяк, спускане в пещера... фехтовка, бягаща пътека, тежести... скално катерене, планински преходи... Тичам... толкова много различни дейности...“

Звездата следва петдневен тренировъчен план, който включва три дни тренировки с тежести и кардио в комбинация с два дни дейности като фехтовка или преходи.

Някои от любимите на Том Круз упражнения включват преси с щанги с една ръка, напади с тежести и мъртва тяга.

Експертът Ник Лоуър каза пред списание GQ, че Том има най-добрия екип в света, който е в крак с всички най-нови фитнес науки и технологии. Уредите, които използва, са от висок клас, а не такива, на които ние, простосмъртните, бихме попаднали във фитнеса залата. Нормално.

„Каквото и да прави, работи. Срещаш го на живо и той изглежда с 10 години по-млад“, не крие възхищението си Лоуър.

„Обичам това, което правя. Гордея се с това, което правя. И не мога да направя нещо наполовина, на три четвърти, на девет десети. Ако искам да направя нещо, отивам до края“, откровено споделя Том Круз.

Затова и го харесваме. Вижте негови снимки в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise Fanpage✈️ (@ilytomcruise)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР