Дуа Липа и Хенри Кавил, новата „гореща“ кино двойка

Дуа Липа, на 28 г, следва стъпките на Лейди Гага и се впуска в кино кариера. Тя ще участва в шпионския филм Argylle, който ще може да гледаме през януари 2024 г. Липа вече имаше кратка, но забележителна поява в блокбъстъра Barbie през 2023 г. Дали това е началото на ново призвание?

eva.bg 16 December 2023

Изглежда нищо не може да спре поп звездата Дуа Липа, която трупа хитове, оглавяващи класациите и престижни сътрудничества (Елтън Джон, Анжел). Но музиката вече не е единственото й призвание. Певицата, лице на парфюма Libre на Yves Saint Laurent, стартира своя лайфстайл бюлетин Service 95, в който споделя съвети, както и статии, ангажирани със социални теми.

Ще я видим и в Argylle, който ще излезе по кината на 31 януари 2024 г., след като беше планиран за платформата AppleTV+. Режисиран от съпруга на Клаудия Шифър, Матю Вон (Kingsman, Kick-Ass), в него участват още Хенри Кавил, Самюъл Л. Джаксън, Сам Рокуел (Зелената линия, Железният човек 2) и Брайс Далас Хауърд (Джурасик свят, Спайдърмен 3).

Този екшън и шпионски трилър, в стил Остин Пауърс, разказва за малко известен роман на писателката Ели Конуей, който разкрива с хумор живота на най-великия шпионин в света.  Самата писателка е замесена в история, в която участват героите от книгата й. Ели Конуей е самотен автор на поредица от най-продаваните шпионски романи, чиято идея за щастие е тиха вечер у дома с нейния компютър и котката Алфи. Но когато сюжетите на книгите на Ели, съсредоточени върху тайния агент Аргайл и неговата борба за разбиването на глобална мрежа от шпиони, започват да приличат на тайните операции на истинска шпионска организация - край на тихите вечери у дома! Придружена от Ейдън, шпионин, алергичен към котки, Ели пътува по света с Алфи в раница, за да се впусне в надпревара с времето по четирите краища на света, да отдалечи опасните убийци и да попречи на измислиците й да изпреварят реалността.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР