Кое е бельото, което ще ви завладее тази есен?

27 October 2023

Може и да го отричате сега, но бельото има силата да повлияе на настроението, самочувствието и дори на целия наш ден! А красивото бельо може да повдигне самочувствието и духа ни мигновено. Останете с нас, ако искате да разберете кое бельо може и да развълнува кръвта ви, и да подари комфорт на деня ви.

Чувствена румба в бордо

Есента винаги носи по-приглушени и успокояващи цветове. Нюансите на кафяво, бежово, петролено синьо, тъмно зелено и пастелно лилаво ще доминират модните тенденции при дамското бельо от сега чак до Март. Но има още един цвят, който успява да ни развулнува през този есенно-зимен сезон - дълбокият винен нюанс на червеното. Да! Бордото идва и завладява линиите бельо чрез съблазнителни флорални бродерии, изискана дантела и гладък микрофобър. Ще откриете цели колекции женствено бельо във винен цвят и ние ви съветваме да обърнете внимание на всеки красив малък детайл.

На мода са не само контрастите

Бельото в контрасни цветове е изключително интересно и никога не ни оставя равнодушни. Тази есен обаче пробвайте бельо, украсено с тюл или дантела в същия нюанс като основата на бельото. Бяла основа с бяла дантела или пък черен тюл, декориран с черна бродерия. Ще останете приятно изненадани колко приказно изглеждат украсените бежови сутиени и прашки. Те ще останат невидими под белия ви аутфит, избягвайки модните гафове, но в същото време ще дадат супер бууст на самочувствието ви.

Пристъпете към цветната дантела

Няма нищо по-модерно от доброто настроение, а хубавото на цветното бельо, е че то може да ви дари с позитивна енергия мигновено. Напук на студеното време и въпреки мрачната есен, ви съветваме да сложите цветно, декорирано бельо под зимния пуловер или домашния пухкав халат.  Свежо пастелно синьо, леко розово и вълнуващо ярко лилаво. Това са само част от багрите, които ще ви заредят с енергия за целия ден.

Дръзко боди с дълбоко деколте

Тази есен ни мотивира да бъдем женствени и секси като чувствен танц. Затова сред морето от бельо, ще откриете и доста модели дамски бодита с дълбоко деколте. На пазара тази година има всякакви модели - без ръкав, с къс или дълъг ръкав, модели подходящи за под сакото и модели, които да сложите като част от празничния си аутфит. Традиционно, голяма част от тях са декорирани с тюл или дантела. Ще видите модели в контрастни цветове или такива, които са едноцветни. Хубаво е да си купите поне няколко дамски бодита в черно, които изглеждат изискано, дават чувство за елегантност и увереност, и освен това топлят кръста.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР