Кейт Уинслет на корица на Vogue

И пред фотообектива на Ани Лейбовиц

eva.bg 13 September 2023

Снимка: Vogue/AnnieLeibovitz

Кейт Уинслет краси октомврийската корица на списание Vogue, а поводът е новият филм “Lee”.

Лентата разказва за фоторепортера и журналист Лий Милър, която започва кариерата си като модел, но след това застава от другата страна на обектива и се утвърждава като фотожурналист. Особено популярна става със снимките си, които прави по време на Втората световна война, част от които излизат и на страниците на Vogue.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Филмът имаше своята световна премиера преди броени дни на международния кинофестивал в Торонто, а в него Кейт Уинслет отново печели критиците с това, че е брутално естествена във визията си и представянето на Лий Милър. Имало сцени, в които трябвало да е гола, а по време на снимките актрисата била далече от перфектна физическа форма, защото нараняване на гърба й пречило да тренира. Въпреки това не се притеснява да се съблече пред камерата.

„Аз най-добре зная колко безсмислено е да прахосваш безценна енергия в самокритичност относно външния си вид. Всяка жена ще се почувства изключително добре, ако просто си каже: Вярвам в себе си, не ме интересува какво казват и мислят другите хора. Аз съм това, което съм“, казва Уинслет.

Аз съм точно такава, каквито са хиляди други жени по света. Нямам идеални гърди, имам целулит, но все още съм доста съблазнителна. Ако това признание би успокоило много от тях, ще съм щастлива.
Специално за броя 47-годишната актриса се снима в уникална фотосесия, зад която стои гениалната Ани Лейбовиц.

„Хората прекарват твърде много време, тревожейки се за външния си вид. Това е много притеснително, особено за младите поколения… Вече не желая да играя роли, в които никой не може да се припознае, които представят нещо недостижимо и нереално. Приключих с това“, заяви преди време тя.

Всички снимки от фотосесията за Vogue може да видите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР