Bibons се движи по ръба на модата с точния аксесоар за баланс

Motorola x Answear: Повече екран. Повече стил. Повече от колаборация.

Десислава Найденова 29 August 2023

Следим Биляна Славейкова Bibons в социалните мрежи от години и няма да крием, че винаги сме се възхищавали на умението й да бъде различна. Това момиче знае как да изненадва и всеки, след като е видял неин пост или кадър, попада в света й и не му се тръгва.

Емоция, цвят, история в процес на разказване. Уроци по мода и себеизразяване чрез модата like a pro. А колко време отнема да изградиш личен стил – питаме Bibons, след което разговорът за дрехи и аксесоари продължава съвсем непринудено, каквато е и самата тя.

„Толкова, колкото ми отне да се примиря, че колкото и да харесвам нежни „шанелски“ момичета или, както е модерно сега да казваме, „тихия лукс“ – аз не съм това. Аз съм екстра и не усещам един фит завършен, докато в него няма нещо, което е поне малко на ръба – нещо, което няма да се хареса на всекиго, но на когото се хареса, ще му хареса много и ще го запомни.“

„Любимите ми фитове това лято се въртят около две поли. Едната взех от Мадрид, когато бяхме там на световната премиера на Motorola razr 40 Ultra и е дълга дънкова с прехлупване на Bimba y Lola. Взех я във възможно най-големия размер, за да я нося по един малко странен начин, който според мен я прави по-готина. Втората е полупрозрачна черна макси пола, която е толкова версатилна, че може да изнесе абсолютно всеки стил, място или ситуация.“

Ако и вие следите Биляна в Instagram, със сигурност знаете, че тя не е от хората, които следват тенденциите. Тя създава тенденции. Защото е артист и не се страхува да отвежда сама себе си насред емоционално естетическия вихър на... модата.

„Няколко минути по-късно съм пред огледалото с любимото ми сако – лилав металик на Rotate от Answear и златен ботуш. Цветните обувки определено са ми слабо място и обичайно те са акцентът във фита ми. Третирам и смартфона си като аксесоар, който винаги е с мен и предвид, че стилът ми обичайно е екстра – реших поне тук малко да се обера.“

Аксесоар точно по мярка е черният Motorola razr 40 Ultra за Биляна Славейкова Bibons, но и не само. Биби е създател на съдържание, което върви с определени очаквания и изисквания. Затова смартфонът е от особено значение – днес именно той е основният инструмент за създаване и споделяне на съдържание за личности като Биби.

„За да се впише един смартфон органично в лайфстайла ми, на първо място трябва да мога да си свърша добре работата с него. Като създател на съдържание това означава предимно снимките и видеата ми да изглеждат както искам. В това отношение Motorola razr 40 Ultra е топ и идва с допълнителното облекчение, че понеже е флип устройство, буквално можеш да го оставиш навсякъде, сгънат на определен ъгъл, който ти върши работа за кадровката, която гониш, и така често да си спестиш необходимостта да мъкнеш трипод. Пак по отношение на снимките имаш улеснението на външния дисплей – веднъж когато правиш съдържание сам, можеш да се виждаш на него, и втори път когато някой те снима, можеш отново да се виждаш на превю и така да стигнете по-бързичко до момента, в който имате кадъра.“

Новият флип модел Motorola razr 40 Ultra е различен от подобни модели на пазара в момента. Големият и функционален външен дисплей е онова, което го отличава, предоставяйки почти неограничени възможности за създаване на съдържание и взаимодействие. Без излишни усилия и губене на ценно време.

„Ключовите неща, които се откроиха като любими при мен за последните няколко месеца, откакто Motorola razr 40 Ultra излезе, са, че използвам външния дисплей много повече, отколкото предполагах. Тъй като е изцяло функционален, можеш да отговоряш на съобщения и мейли, без да отваряш телефона. Отделно пак на него можеш да гледаш карти за навигация, да си вадиш платежните карти или бордните такива за сканиране. За някой, който всяка година има по 100 хиляди часа в Spotify – и това, че мога да си навигирам в апа на специално създаден панел пак за външния дисплей (в колаборация със Spotify), си е супер удобство.“

Със сигурност има хора, които са били или все още са скептични към флип моделите. Отваряш, затваряш, има я тази своеобразна бариера, бавиш се, понякога може и малко досадно да стане. Но ето че нещата вече, за щастие, са твърде различни, все пак технологиите са се развили за последните две-три десетилетия осезаемо много. Смартфонът е не само красив, той е и оптимално функционален. Балансът между визия и технически спецификации е постигнат и обещава пълноценно изживяване, не само база.

Да не забравяме, че говорим и за мода. Bibons е лице на колаборацията Motorola x Answear, вдъхновена от идеята за личния стил и различните начини за изразяването му. Answear създава специални модни колекции, чиито лица са Bibons, Антоанет Пепе и Андреа Банда Банда. Motorola razr 40 Ultra, на чиято световна премиера в Мадрид трите момичета присъстваха, се предлага в три цвята – Viva Magenta, Glacier Blue и Infinite Black. Розово, синьо и черно – като акцент или естествен завършек на всяка стилна визия.

Част от колаборацията Motorola x Answear е и една специална модна оферта. Всеки, закупил Motorola razr 40 или Motorola razr 40 ultra в периода от 10.08. до 30.09., след като регистрира серийния номер (IMEI1) на устройството си на www.motorola.com/bg/motoanswear, ще получи мейл с информация за своята награда и ексклузивния ваучер, който печели и който дава достъп до най-модерните Answear находки, вкл. до -50% отстъпка за пазаруване в Answear.bg.

„Да съм елемент в тази колаборация е супер удоволствие, защото тя отива отвъд тренда и задълбава повече в личния стил, който диференцира всяка от нас – и при избора на смартфон, и при избора на дрехи. В последните месеци в Answear влязоха брандове, които в момента са много на гребена на вълната. Само ще спомена Rotate и Stine Goya, чиито шоута гледахме преди няколко седмици на Copenhagen Fashion Week.“

Задълбаваме още повече в темата мода & технологии. Имат ли пресечна точка и къде е тя – вие замисляли ли сте се?

„В контекста на чисто потребителското ни ниво си мисля, че тех и модният свят си заемат все повече неща един от друг. Както модата се възползва от напредването на технологиите (3D принтирани бижута, смарт материи и какво ли не), така и тех продуктите освен да предлагат функционалност, трябва да са привлекателни и като модни аксесоари – да изглеждат добре; материалите, от които са направени, да се усещат луксозно; да са по възможност устойчиви тези материали. Състезанието става все по-мултидисциплинарно и отдавна е отвъд техническите спецификации.“

А най-хубаво е, когато това се вижда на практика – в кадър, аутфит, на парти. В чанта. В ръцете ни. Защото както вече споменахме или намекнахме, аксесоарите (в това число и смартфонът) са онова, което те откроява от останалите. Играта с аксесоари е всъщност до голяма степен личният ти почерк в модата, в себеизразяването, в деня ти, в света, в историята, която имаш да разкажеш.

„Беше от тези ситуации, в които лесно се свиква на хубавото – телефонът ти да влиза в дори най-ексцентрично миниатюрните чантички и да не ти е все в ръцете. Шегувам се, че в момента рейзърът ми е като „парти трик“ – всички адски много му се кефят и искат да го разглеждат. И оттам започва цялата ми шоу програма, в която с две поклащания на китката (супер е това с жестовете, които активират различни функции) се включва камерата с превю на външния дисплей и можем да си правим снимки със сгънатия смартфон.“

Новият Motorola razr 40 Ultra предлага и позволява функциониране под различни ъгли. Може да се използва като огледало или статив, има опция за заснемане чрез жестове и автоматично улавяне на усмивки. Камерата за селфита и видеоразговори е 32 MP, допълнена от 13 МР ултраширок + макровизуален обектив, които побират три пъти повече елементи в кадъра, отколкото стандартен обектив.

По-бюджетният модел е motorola razr 40. Притежава същия невероятно гладък и ярък вътрешен дисплей и безпроблемно сгъване, точно като razr 40 ultra. Най-забележимата разлика на новия razr 40 е по-малкият външен дисплей, който обаче запазва всички функции, които очакваме от един смартфон от висок клас.

Новият razr 40 идва с отличителен и стилен външен вид, съчетаващ Gorilla Glass и веган кожа. Предлага се в модерни цветове, сред които Sage Green, Vanilla Cream и Summer Lilac.

Благодарение на Биби всичко звучи и изглежда като шеметно изживяване от бъдещето. В допълнение с перфектния последен щрих на всеки летен аутфит и възможността да изразяваме себе си и личния си стил още по-умело, запомнящо се и ефектно – какво повече бихме могли да желаем?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР