С намигване към миналото и поглед в бъдещето

Motorola razr 40 ultra е тук, за да преобърне напълно представите за сгъваемо устройство

02 June 2023

Motorola предефинира представите за сгъваемо устройство като представя следващото поколение razr, доказвайки за пореден път, че иновативният дизайн може напълно да преобрази смартфон изживяването и да послужи за начин да изразиш себе си.

Създаден с мисъл за създателите на съдържание и диктуващите тенденции, най-тънкият сгъваем смартфон razr 40 ultra впечатлява с първото в индустрията сгъване по две оси, както и с най-големия и интерактивен външен дисплей на сгъваем смартфон.

Razr 40 ultra се предлага ексклузивно и в цвета на годината на Pantone® - Viva Magenta.

Благодарение на безбройните възможности на външния дисплей, потребителите могат да правят много повече със своя смартфон, докато е сгънат. Отговарянето на съобщения, управлението на музика в Spotify, следването на указания на картата и следенето на актуални нотификации и информация никога не е било по-лесно.

Създаден с мисъл, за тези, които не следват тенденции, а ги създават, ключова особеност на razr e опцията за персонализирането на въшния екран и стила на телефона, така че устройството се преобразява спрямо всеки стил и вкус. Така потребителите могат да избират измежду асортимент от цветни динамични тапети и различни стилове на moto часовника.

Потребителските панели пък позволяват сами да определите какво искатe да виждатe. Плъзгайки наляво или надясно, получавате лесен и директен достъп до игри, Google News, времето, контактите си, Spotify или можете да видите известията си с един поглед. Освен това панелът Apps ви дава достъп до почти всяко приложение, като Google Maps или плащане чрез Google Wallet, директно от външния дисплей.

С новия razr потребителите могат да използват смартфона си и под различни ъгли, което предлага нови начини за взаимодействие, заснемане и създаване. Потребителите могат да накланят устройството под ъгъл, за да преглеждат лесно рецепти, докато готвят, да следват онлайн тренировки, да провеждат видеочат с приятели и др. Или пък могат да използват телефона си като огледало или статив за заснемане на зашеметяващи изображения и видеоклипове с опцията за hands-free запис. С помощта на опцията за заснемане чрез жестове и автоматичното улавяне на усмивки, razr може да снима самостоятелно, а потребителите да уловят перфектния кадър и поза.

Motorola razr 40 ultra е създаден с мисъл за създателите на съдържание и разполага с мощен 12-мегапикселов сензор на основната камера за по-бърза и по-точна работа независимо от условията на осветяване. Заснемайте снимки с красиви фонове с мек фокус благодарение на широката бленда и се възползвайте от вградената оптична стабилизация, която ще направи снимките ви винаги кристално ясни.

В сравнение с други сгъваеми смартфони на пазара, motorola razr 40 ultra е най-тънък, когато е поставен в затворено състояние, а сгъването му се усеща изключително гладно и безпроблемно.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР