Go Guide отличава най-добрите ресторанти, барове и места за брънч на морето

Вече можеш да гласуваш за вторите Go Seaside Awards

eva.bg 16 August 2023

Дори и за през лятото си имаме задължителна програма, особено ако сме на море. Първо – вкусен брънч, който трябва да е едновременно достатъчно засищащ и възхитително лек. Второ – готин ресторант за вечеря с приятели, който да ни „събуди“ от плажното опиянение с добрата си храна, приготвена със свежи продукти, изстудените си напитки, уютната атмосфера, качественото обслужване и вниманието към детайла. И трето – неустоим бар със страхотна музика, която моментално се влива в кръвта ти и те кара да танцуваш, и с всички коктейли на лятото с вълнуващи имена – Маргарита, Негрони, Космополитън, Мохито и още, и още…

Толкова много ли искаме?    

Вероятно е много, но през лятото по-малко просто не е достатъчно. Ето защо за втора поредна година Go Guide – любителите на гастро културата, които добре познавате, обличат моряшките тениски и слагат сламените шапки за обиколка на всички заведения по морето. Вие от своя страна можете да подкрепите онези заведения по крайбрежието на голямото синьо, които според вас заслужават титлата „най-добрите“. Гласуването вече е в разгара си и ще продължи до 20 август.

Go Guide се грижи целогодишно за това да четем вкусните истории на заведенията, пресъздадени в менюта. Наградите са онази церемония, на която всички заедно можем да кажем своеобразно „благодаря“ на онези места, превърнали се в пристан за жадната ни за вкус и емоция душа.

Преди финала на 24 август, който ще бъде отбелязан с грандиозна церемония в Созопол, опънете платната, изчистете вкусовите си рецептори, настройте се за истинска наслада на сетивата и вижте избраните морски съкровища на awards.goguide.bg. Този сезон определено впечатлява с нови герои и утвърдени звезди на бар и кулинарната сцена.

Какво трябва да направите? Влезте на awards.goguide.bg, регистрирайте се и гласуваш във всички категории. Последното е важно, за да се запазят равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени. След обявяване на победителите, един от всички гласували ще спечели Samsung Galaxy Z Flip5. Flip-нете и вие в новия тренд. Научете повече тук. Възнаграждението си заслужава. Събитието се организира и с подкрепата на Eco Partners, JTI и Schweppes.

Актуалната информация за кампанията можете да следите на сайта на GoGuide, Facebook и Instagram.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР