Говори с EVA vol.11: Презареждане

23 May 2023

В първите дни на юни правим второто издание на „Говори с EVA“ за 2023. В месеца с най-дългия ден в годината, Денят на лятното слънцестоене, когато даващата сила светлина надделява най-категорично над тъмнината, нашата тема ще бъде Презареждане.

Във времето, в което все повече говорим за бърнаут и за страданието от лошите избори, които унищожават енергията ни, ще говорим смелостта да вземем решенията, с които отново ще се почувстваме леки, в хармония със себе си и със света, презаредени.

Заповядайте на 6 юни в Astoria Grand Hotel от 18.30 часа. Повече информация може да получите тук.

В дискусията ще участва Лора Кънева-Лубани - градинарка, билкарка, YouTube инфлуенсър и сътворител. Преди 4 години Лора напълно променя живота си - напуска столицата, в която живее и работи като ПР консултант, и намера своето презареждане в спокойния живот на село. Със съпруга й сами отглеждат храната си, произвеждат билкови продукти, споделят живота си в YouTube и имат вече две издания, които целят да доближат всички малки и големи към природата (Дневник ДАР, Карти за игра ДАР)."Това е най-смисленото решение в живота ми", казва тя.
 
Ще си говорим и с Марти Иванова - психолог, холистичен терапевт и преподавател по енергийна психология. Автор на първата в България книга-практически наръчник за развод със стреса. “Изцели живота си с ТЕС и Пренареждане на Матрицата” е революционна научно базирана терапевтична система как стъпка по стъпка да се разделим с травматичното минало и да чувстваме радостта от живота. Автор на популярния сайт за психология, личностно развитие и духовно пробуждане „Свой избор“.
 
Водещ на събитието ще е Мария Касимова-Моасе.

Достъпът до събитието изисква предварителна регистрация с 2 имена на [email protected].

Събитието не е достъпно за лица под 18г.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР