Големите победителите в #AWARDS 2022

Отличията бяха връчени за втора поредна година

30 September 2022

За втора поредна година #AWARDS поощриха най-добрите създатели на дигитално съдържание в България.

Екипите на Attica EVA и United Partners обединиха сили в създаването на тези така нужни за времената, в които живеем, отличия.

Бяха излъчени победители в 12 категории, за които гласуваха както специално жури, така и публиката. Церемонията по раздаването се състоя в City Stage с водещи Прея и Даниел Пеев-Дънди.

За BREAKTHROUGH OF THE YEAR бе определена изящната Филипа Михайлова, която прави Instagram фийда ни по-красив и цветен. Да ѝ даде статуетката на сцената се качи Теменужка Гарабедова, Area Manager на Teilor.

В категорията BEAUTY надпреварата спечели Росина Георгиева, а статуетката ѝ бе връчена от Стоян Добрев, основател и изпълнителен директор на Bellebox.

Награда за PODCAST бе спечелена от Комеди Клуб Подкаст. Представител на екипа получи приза си лично от изключително чаровната Карин Околие, едно от новите лица на bTV Media Group, които и тази година бяха основният медиен партньор на #AWARDS.

Победителят в категорията YOUTUBE бе обявен от Любо Жечев, който миналата година бе призьорът в категорията MEN ZONE. Отличената Антоанет Попова-Янг обаче не успя да присъства на церемонията, но благодари в специално видео.

Призът в категорията FOOD отиде в ръцете на Люси Евтимова, която определя блога си като  дневник на кулинарни пътешествия, преминаващи през душата, копнежите и въображението, което всеки от нас носи в себе си. Да ѝ връчи наградата на сцената се качи Елина Спасова, директор маркетинг и комуникации на Домейн Бояр.

Радостина Гайдарова, която не спира да споделя истински, забавни и нефилтрирани истории за родителството, грабна статуетката в категорията MAMA, която пък ѝ бе връчена от миналогодишната победителка Цвета Евтимов.

В категорията SOCIETY бяха отличени Крис Захариев и Крис Макаров, а статуетката си момчетата получиха от Десислава Боянова и Богомил Атанасов от United Partners.

Победител в категорията TIK-TOK бе Прея, която сподели, че именно тази социална мрежа я е спасила от лошото настроение по време на пандемията.

Гери Турийска връчи статуетката на победителя в категорията FASHION - Йордан Петков. В категорията CELEBRITY  триумфира актрисата Весела Бабинова, която тази година гледаме в сериала на bTV - "Мен не ме мислете".

В категорията LIFESTYLE отличена бе колоритната оперна певица, автор и инфлуенсър Мила Михова Тя получи наградата си от Владимир Николов, Head of sales and marketing в Максиъм България, като си тръгна и с още една специална изненада – ваучер за вечеря в японски ресторант, осигурен от ROKU gin.

Категорията #SHERO отличи Елисавета Белобрадова, която не спира да бъде добрия пример в общественото и онлайн пространството. Наградата си тя получи от Ирина Лазова,  Country manager на Answear Bulgaria.

Специална изненада от Purina имаше и за котарака Румен. Всички отличени на #AWARDS получиха комплименти от марката Answear Lab, актуалната за този месец кутия BelleBox, Pure Pink Розе от Домейн Бояр, Glowy Secrets за сияйна кожа, японски крафт джин ROKU и нещо специално от "Гласът на България" от bTV.

За гостите също не липсваха подаръци, а те бяха подсигурени от Teilor и Glowy Secrets. Церемонията, за която дълго ще се говори тази есен, нямаше как да се осъществи без любезната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Answear, TeilorBellebox, Talent Media, Domaine Boyar, Glowy Secrets и Roku Gin.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР