Натали Трифонова и черешовият вкус на лятото

Натали е красива като лятото, усмихната като него, позитивна, с много силен поглед и обезоръжаваща хубост и на живо

Лилия Илиева 21 September 2022

Снимка: личен архив

Натали Трифонова е една от красивите причини да гледаме телевизия. Тя представя прогнозата за времето, води предаванията CoolT и „Геймър“ по bTV и екранът много я обича. Натали е красива като лятото, усмихната като него, позитивна, с много силен поглед и обезоръжаваща хубост и на живо. Тя ни разказва за своето време на безметежност, което очаква с нетърпение след активната работа.

Любимите ми сезони са пролетта и лятото, защото лицата на всички се променят. Ставаме по-щастливи. Мога да бъда с близките ми, които иначе заради натовареното ежедневие доста рядко виждам. Идеално за мен би било, ако можех да почивам цяло лято, но телевизионният сезон продължава до края на юли. Надявам се през август да избягам някъде.

В куфара ми за почивка задължително взимам къси рокли. Не мисля, че някой ме е виждал с дълга. Такъв ми е стилът. Рядко нося и шапки. Винаги съм с обувки на висок ток. Дори на плажа съм с платформи. Плажната ми чанта е плетена. Тези за всеки ден са цветни – в розово, оранжево. Сега съм на вълна зелено. Взимам още грим и бански.

Ароматите на лятото за мен са ванилия, кокос – и заради плажните млека, и заради летния ми парфюм, Tresor на Lancome, в който има и нотки на бадем.



Любимата ми напитка е вино, целогодишно. През лятото предпочитам да е бяло или розе.

Лятото за мен има вкус на череши и праскови.

Лятното ми меню Като повечето хора, предполагам, съм на по-леки храни. Не ям много месо. Не се ограничавам, но и не го обичам толкова. Мога да изкарам цяло лято на хляб, сирене, домати и плодове. И от време на време – паста, защото много обичам. Когато съм на работа обаче, заради ранното ставане в четири заради телевизията, докъм 9–10 съм изпила три-четири кафета. Задължително закусвам сериозно. Правя си сандвичи. Обичам и банички, мекици, всякакви вредни неща, които хората предполагат, че не ям. Мога да не обядвам, да не вечерям, но да не закусвам – не.



Филми През лятото гледам по-малко, защото се стремя да съм навън и да се разхождам в хубавото време. Иначе съм почитателка на сериали по Netflix. Наскоро приключих този за Пабло и „Дамски гамбит“.

Планина или море? Не съм човек на планината. Обичам морето. То е идеалната почивка за мен. С цялото ми семейство – майка ми, баба ми, вуйчо ми, вуйна ми, братовчедите, отиваме край брега за 4–5 дни. Много обичам малките ми братовчеди. С тях отново се превръщам в дете. И е толкова весело. Баба ни буди всички рано и по цял ден сме на плаж. Плувам. Братовчедите карат водни колела и ме возят, макар че за мен и това е екстремно. След това се разхождаме. Ако ни останат сили, с вуйчо и вуйна и големия ми братовчед след вечеря отиваме на парти, но по-рядко.



Най-романтичният ми изгрев е бил в България, с любим човек, на нашето море. А най-красивият залез – в Санторини. Там те са толкова красиви, че няма значение с кого си.  

Любимите ми дестинации Зависи от компанията, с която съм. Обичам да пътувам и в България, и в чужбина. За съжаление, в момента от ангажименти не ми остава време. Била съм в Доминикана, в Куба, която задължително трябва да се види. Толкова е различна от всичко. Може би като повечето българи любима дестинация ми е Гърция. Обикаляла съм я много. Всяка част от нея си има своя чар. За кратки пътувания за уикенда обикновено се насочваме на Север, около Кавала или по ръкавите, Халкидики… Ако имам повече време, пътуваме на юг. Южна Гърция е истинската за мен. Западната – към Йонийско море, там съм била в Парга – има особен чар и е изключително красива. Цветът на водата е специфично син.

Гърция Често си говорим със семейството ми, че гърците са целунати от Бог. Толкова са облагодетелствани с природата на страната им – широката плажна ивица, островите. Не мога да си представя по-красиво място. И ние имаме чудесно крайбрежие, но го застроихме и чарът на Черноморието ни се загуби. Иначе не мога да нарека гърците най-гостоприемни. Турците ги бият в това.

Мечтая за Италия. Ходила съм само веднъж, в десети клас в Рим за десет дни. Никъде другаде! А много ми се пътува на юг – в Сицилия, Сардиния. А после и на някоя по-екзотична дестинация, като Мавриций например.

Най-хубавото ми лято досега беше миналото. Бяхме за няколко дни в Санторини с майка ми. Ние много обичаме да пътуваме двете и често го правим. Това е най-красивото място, което съм виждала. Специално Ия – градчето с най-красивия залез. А майка ми е най-добрата ми приятелка. По принцип с компания обичам заведенията и не съм много по тихите и спокойни места, но в Санторини се влюбих, макар в единайсет вечерта всички ресторанти да затварят и да настъпва абсолютна тишина. Можеш да чуеш как хората в съседния хотел затварят вратата на терасата си. В един хотел две редици под нас двама американци се ожениха само в присъствието на кума и кумата им. Бяха украсили чудно. Имаше малко дърво, декорирано с лампички. Бяха подредили хубава маса на терасата. Казаха си „Да“. Вечеряха. Пиха коктейли. Чувахме ги какво си говорят. Все едно бях на сватбата им. И много ми хареса идеята, че хората могат да се женят и така.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР