Съвети от Raya Toys при избор на бебешки стоки

22 July 2022

При избора на детски играчки, принадлежности и друг тип продукти, трябва да се внимава много и да се съобразим с редица правила за безопасност на новороденото. Освен обзавеждане в стаята на малчугана, трябва да обърнем внимание и на останалите нужни за подрастващите деца артикули. От онлайн магазин Raya Toys дават някои съвети за какво трябва да внимаваме при подбора на стоки.

За какво да внимаваме според Рая Тойс

Ето и няколко основни правила според Рая Тойс, които трябва да знаем при избора на различните стоки, нужни за пристигането на малчугана:

  • Бебешко креватче - с предимство са креватчетата изработени от дърво, тъй като е солидна и екологична суровина. Улеснение за родителите е наличието на две нива - по-високо за най-малките и по-ниско за по-големите деца. Всякакви остри детайли по бебешкото креватче са напълно недопустими, предупреждават от Raya Toys. Ако пътувате често, може да изберете преносими кошарки, които ще осигурят удобно място за спане и игра на малчугана. За първите месеци на детето можете да изберете подвижно легълце с колелца, което ще ви даде удобството бебето да е винаги до вас, за да го нахраните или успокоите.
  • Бебешка количка - Винаги избирайте модели от доказани производители, споделят от Рая Тойс. Важно е да се запознаете с всички функционалности, за да изберете модел, който отговаря на вашите нужди. Гумите на количката също са от съществено значение при избора на този артикул. Те могат да са помпащи или непомпащи, по-малки или по-големи, като по-големите осигуряват по-меко возене при по-неравни терени.

  •  Стол за хранене - Правило номер едно, според Рая Тойс, е добрата устойчивост и функционалност. Добре е да съобразите и лесното поддържане на хигиена на частите на този артикул, както и да изберете модел, който може да се сгъва бързо и компактно, ако не разполагате с много място. Някои от моделите предлагат и трансформация в стол и масичка за по-големи деца. Други се адаптират според нуждите на растящото дете, правейки ги много практичен избор, тъй като са подходящи за употреба през целия живот.
  • Дрехи - Купувайте дрехи с естествени материи, съобразени с детската кожа. Шевовете трябва да бъдат гладки, за да не дразнят нежната кожа на децата, предупреждават от Рая Тойс;

 

  • Детски играчки - Винаги ги купувайте от специални детски магазини. Важно е играчките да отговарят на възрастта и интересите на детето, споделят от Raya Toys;

Преди да купите каквито и да е детски продукти, погледнете сертификатите за съответствие и качество, напомнят от Raya Toys. Обърнете внимание как са направени и от какви материали. 

Съвети за избор на марка детски стоки от Рая Тойс

Изборът на бебешки стоки трябва да се осъществява много отговорно. Raya Toys ви съветва да се доверявате само на доказани брандове. Винаги проверявайте и етикетите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР