Изненада! Илон Мъск всъщност е баща на девет деца

eva.bg 07 July 2022

Снимка: getty images/guliver

Милиардерът Илон Мъск не спира да шокира света. И този път не става въпрос за бизнес сделки, twitter закачки или революционни нововъведения. Говорим за личния му живот, където е почти толкова интересно, колкото в някой турски или индийски сапунен сериал.

Според последните информации 51-годишният Мъск тайно е станал баща на близнаци, родени от един от неговите изпълнителни директори – 36-годишната канадка Шивон Зилис.

Бебетата се били родили още през ноември миналата година, става ясно от документи в съда. При това са се появили на бял свят няколко седмици преди Мъск и бившата му вече половинка Граймс да станат родители на второ дете, но този път чрез сурогатна майка.

Служителката на Мъск, родила му близнаците, работи в компанията му Neuralink. През април тя и Илон подали документи в съда с искане за смяна на имената на близнаците – да получат фамилното име на баща си и да прибавят името на майка си като презиме.

С това децата на Илон Мъск стават вече девет. Поне за толкова в момента знаем.

Кратко резюме на семейното положение на Мъск и броя на наследниците му може да прочетете в статията ни - Жените и децата на най-богатия мъж в света. Тогава обаче все още не знаехме, че и Шивон е част от личния му живот, както и че е го е дарила с близнаци.

Само преди няколко седмици пък стана ясно, че най-голямото му дете е решило да смени пола си на жена и да се откаже от името на баща си, скъсвайки всякакви връзки с него.

Ще припомним, че преди време той заяви: „Ако всяко следващо поколение умни хора има по-малко деца, това е лошо. Не казвам, че само умните хора трябва да имат деца. Просто казвам, че умните хора също трябва да имат деца.“ Явно е решил да даде своя принос към обогатяване на интелигентния генофонд на света.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР