Оргазъм шот в интимната зона

Естетична гинекология

08 June 2022

Обичайно с методите на естетичната и регенеративната медицина се решават задачи, свързани със загубата на обем в лицето, скалпа и други зони по тялото, причинени от стареене, автоимунни и хормонални заболявания, менопауза, раждане и други.

Тези състояния  се отразяват неблагоприятно и на женската интимна област. Много дами изпитват дискомфорт като вагинална сухота, инконтиненция, протриване, които ограничават в много отношения нормалното им ежедневие. Конвенционалното лечение често е с лимитирани резултати. Това е причината специалистите да се обръщат към методите на регенеративната и естетична медицина за решаване на медицински и естетични проблеми в женската интимна зона.

Оргазъм шот

PRP процедурите (използващи богата на тромбоцити плазма) подпомагат тъканната регенерация, като насищат зоната с растежни фактори по абсолютно натурален начин – базиран на собствената кръв на пациента. PRP процедурата за женската интимна област, наричана още O-shot (оргазъм шот), помага за увеличено либидо, по-лесна възбуда, увеличена лубрикация. Успешно третира вагинална сухота. Подобрява не само качеството и вида на кожата на вулвата, но и помага при уринарна инконтиненция, хронична болка след раждане, след mesh (подобен на мрежа) имплант или други интервенции.



След екстракция плазмата бива инжектирана в анестезирана зона на вулвата и влагалището. Процедурата е бърза (около 30 мин) и безболезнена. Няма възстановителен период, възможно е в редки случаи да има леко зачервяване или усещане за „натъртване“ в зоната, което отшумява до няколко дни. Осезаем ефект настъпва 3-4 седмици след процедурата, а резултатът след една сесия е с продължителност до около 14-18 месеца.

O-shot в Skin Line

Иновацията в Skin Line Aesthetic Clinics е допълнителното обогатяване на автоложната кръвна плазма с подходящ коктейл от витамини и минерали, които да подобрят ефекта и да постигнат желаните от пациента специфични резултати. Например в зоната на вулвата може да бъде добавен активен продукт, който да повлияе нежеланата пигментация. За третиране на вагиналната сухота е възможно да се добави неомрежена хиалуронова киселина, която привлича вода в зоната. Лекарите в Skin Line комбинират O-shot процедурата с хиалуронови филъри за женската интимна зона, за да възстановят обеми и изменения в лабиите.

Разберете повече за O-shot в клиники Skin Line: София Център | бул. „Драган Цанков“ 12-16, ет. 1 | 0882 614 814; София Младост | бул. „Александър Малинов“ 91 | 0886 614 714; Варна | бул. „Княз Борис I“ 53, ет. 1 | 0888 614 914
Или на www.skinline.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР