Шест са им малко! Алек и Хилария Болдуин очакват седмо дете

eva.bg 30 March 2022

Снимка: Instagram

Хилария Болдуин, съпругата на актьора Алек Болдуин, който напоследък минава през доста тежък период покрай „случайното убийство“ на член от екипа на филма му „Rust“, разкри, че е бременна със седмото им дете.

38-годишната Хилария пусна в Инстаграм видео, на което показва реакцията на останалите им деца при научаването на новината, че ще имат още едно братче или сестриче.

„След много върхове и падания през последните години, сега сме горе с една огромна изненада: още един Болдуин ще дойде в семейството ни тази есен“, каза Хилария.

Това ще е седмото им дете, но Хилария има и два спонтанни аборта преди появата на петото. Тогава тя сподели, че била убедена, че няма да има повече деца. Съдбата обаче си знае работата и вече на път е седмото, а за Алек Болдуин е осмо, защото има дъщеря и от връзката си с Ким Бейсингър.

„Смятахме, че семейството ни вече е завършено, но сме повече от щастливи от тази изненада. Споделям ви момента, в който казахме на децата. Както ще видите, те са супер развълнувани“, написа Хилария към поста в Инстаграм.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

 

Ето и възрастта на другите им шест деца: Мария на 13 месеца, Кармен на 8 години, Рафаел на 6 години, Леонардо на 5 години, Ромео на 3 години и Едуардо на 18 месеца.

Ще допълним, че шестото им дете Мария бе родено от сурогатна майка, при това само пет месеца след като Хилария роди петото – Едуардо.

Много са, щастлива са! Убедете се сами в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР