Семейство Болдуин в цялата им многолюдна прелест

Алек Болдуин и съпругата му Хилария направиха дебюта си на червения килим с всичките си шест деца

eva.bg 23 June 2021

Снимка: getty images/guliver

Премиерата на продължението на филма „Boss Baby“ в Ню Йорк се превърна в истинско събитие не толкова, заради самата лента, колкото заради звездите по червения килим.

Става въпрос за многолюдното семейство на Алек и Хилария Болдуин, които решиха да дебютират пред фотографите за първи път с всичките си шест деца.

Само преди няколко месеца – през март, Алек и Хилария посрещнаха в семейството си шестото им дете, родено чрез сурогатна майка. А шест месеца преди появата на малката Лучия, Хилария пък роди петото им дете – синът им Едуардо.

И двете бебета бяха в ръцете на родителите си за дефилето по червения килим, докато всичките им останали деца разчитаха на наставления от околните къде и как да застанат за перфектната семейна снимка.

Е, както се вижда от кадрите в галерията ни, трудно е да контролираш шест деца под шест години на официален червен килим, но пък е така забавно.

Всички в семейството бяха облечени в черно, напълно в стилистиката на анимационния филм. И с черните слънчеви очила и куфарчета, естествено. Вижте ги в цялата им „Boss Baby“-прелест в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР