Изненада! Алек и Хилария Болдуин имат шесто дете

Шест месеца след раждането на петото дете, те посрещнаха в семейството си и шесто

eva.bg 04 March 2021

Където пет, там са и шест, а защо не и седем. Явно това е принципът на Алек Болдуин и съпругата му Хилария, които вече са щастливи родители на шест деца.

Двамата обаче успяха да изненадат всички с появата на последното си дете, защото никой не подозираше, че то е на път. Само шест месеца след като Хилария роди бебето Едуардо, тя пусна в социалните мрежи и снимка на малката Лучиа. Да, чисто физически няма как да износи още едно дете толкова бързо, така че се потвърдиха информациите за използването на сурогатна майка.

Алек и Хилария обаче пазеха в тайна факта, че очакват още едно дете чрез сурогатна майка. Със сигурност една от причините да използват друга жена за износването на детето им е, че преди да роди Едуардо през септември 2020 година, Хилария имаше два спонтанни аборта.

За 62-годишния Алек Болдуин това е седмо дете, защото има и дъщеря от Ким Бейсингър, която в момента е на 25 години.

Двамата родители отказват повече коментари относно раждането на детето и сурогатната майка. След скандала с испанските корени на Хилария, което накара хиляди да я обвинят в лъжа и в стремеж да си присвои испанско наследство, тя се скри от социалните мрежи, където преди това бе особено активна. Само няколко пъти пуска семейни снимки, но без да коментира каквото и да е.

Така че не се изненадваме сега от мълчанието покрай появата на шестото им дете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР