Семейство Болдуин загубиха бебето

eva.bg 12 November 2019

Алек и Хилария Болдуин разкриха, че са загубили петото си бебе, което трябваше да се роди догодина. Съпругата на актьора бе бременна в четвъртия месец.

„С голяма тъга искаме да споделим с вас, че днес научихме, че бебето ни е починало. В момента не сме добре, но ще бъдем. Достатъчно големи късметлии сме да имаме четири здрави деца. И никога няма да ги изпуснем от поглед“, казва в Инстаграм Хилария.

Тя преживява за втори път аборт. Предния път бебето нямаше сърдечен ритъм. "Сърцето му не биеше... така че всичко приключи. Но пък сега съм обградена с много силни и уникални сърца, които туптят за мен и се чувствам толкова обичана, такава късметлийка“, съобщи тогава Хилария.

Сега за нея туптят същите тези четири сърчица - на петгодишната Камерън, тригодишния Рафаел, двегодишния Леонардо и едногодишния Ромео.

И преди да започнем дружно да я съдим за това, че публично разкрива тази тъжна новина, ето какво каза Хилария Болдуин при предния аборт.

Когато става въпрос за бременност, всички сме научени да не казваме на никой нищо, докато не мине 12-та седмица, тоест първите три месеца, защото тогава рискът от аборт значително намалява. Има едно суеверие, един страх, че може да сториш нещо, с което да навредиш на плода и да го загубиш. И ако това се случи, хората ще те обвиняват, че не си се хранила правилно, не си спала на правилната страна, прекалила си с упражненията или пък не си ги правила... списъкът е дълъг.

Още преди да забременея си мислех какво е да споделиш с всички подобна новина. Загубата на бебе боли както, когато не си казал на никого нищо, така и ако го споделиш с всички. Поне споделяйки това, което ми се е случило, може да помогне на мен и останалите да се справим с емоционалните травми покрай аборта и да получим подкрепа, от която имаме нужда.“

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР