Семейство Болдуин в цялата им многочислена прелест

eva.bg 30 October 2018

Алек Болдуин и съпругата му Хилария явно няма да спрат да правят бебета, докато чисто физически това се окаже вече невъзможно за тях. Те имат четири деца, които са под петгодишна възраст. И намекнаха, че бебе номер пет е съвсем в сферата на вероятностите и възможностите.

Семейство Болдуин в цялата им многочислена и русокоса прелест позира за списание HOLA! И са толкова симпатични и сладки (вижте ги в галерията), че ако бебе номер пет е вече на път, май всички ще са щастливи за тях. Преди време актьорът сподели, че двамата с половинката му не вземат предпазни мерки и вярват, че „ако едно бебе се появи на бял свят, значи така е трябвало да бъде. Ако дойде още едно или две, значи така е трябвало да бъде. Обичам семейството си и никога не съм бил по-щастлив. Сега изживявам най-хубавия период в живота си и го дължа изцяло на съпругата ми.“

Както се вижда и 60-годишният Алек, който има и 23-годишна дъщеря от Ким Бейсингър, няма нищо против на тези години да сменя пелени и да храни децата с бебешки пюрета. Така че, защо им e да спират до номер четири?!

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР