Алек Болдуин: Не съм виновен!

eva.bg 03 December 2021

В ексклузивно интервю по повод трагичния инцидент на снимачната площадка преди около месец, при който случайно бе застреляна и убита операторката Халина Хътчинс, Алек Болдуин категорично заяви, че не се чувства виновен за случилото се.

Припомняме ви, че на 21 октомври актьорът уби по погрешка 42-годишната операторка Халина. Оказало се, че пистолетът от реквизита, който е ползвал, е бил зареден с истински патрони вместо с халосни.

Според съдебните данни, асистент режисьорът Дейв Холс е подал заредения пистолет на Болдуин, заявявайки му, че е безопасен за използване.

В интервюто сега, Болдуин заявява, че той не бил натиснал спусъка на пистолета. Оръжието само гръмнало, явно поради някаква неизправност. Холс потвърждава тази негова теза.

Поради тази причина и Алек Болдуин твърди, че не се чувства виновен, защото нямал нищо общо със смъртта на операторката.

„Честно, кълна се в Бог, ако се чувствах дори съвсем малко виновен за случилото се, сигурно щях да се самоубия. Знам, че някой е отговорен за случилото се и не мога да кажа кой е това, но знам, че не съм аз“, заяви в интервюто той.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР