Големите победители

Първите награди за създатели на дигитално съдържание у нас се увенчаха с абсолютен успех и предизвикаха лавина от емоции.

06 October 2021

Екипите на Attica EVA и United Partners най-накрая обединиха сили. Направиха го за различен, вълнуващ и дългоочакван съвместен проект – THE #AWARDS, с който отличиха най-успешните създатели на дигитално съдържание в България.

Връчването на първите интернет награди у нас се случи на бляскава церемония в 2020 Event Space. Водещи на голямата вечер бяха Деси Стоянова, Орлин Павлов и Мария Силвестър, а номинираните - 48 интернет звезди в 12 различни категории, чиито постижения оценяваше както публиката, така и жури от изявени професионалисти в света на PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса.

В категория Beauty наградата отиде при Алина Манова, неведнъж доказвала, че работата на гримьора е истинско изкуство, в което креативността и визионерството играят много по-голяма роля от познаването на последните тенденции. Наградата й бе връчена от Люба Вангелова, beauty и заместник главен редактор на сп. EVA.

Победителят в категория Celebrity Influencers се оказа Катерина Евро, която се качи на сцената заедно със сина си Александър Кадиев - другия претендент за статуетката и истинската причина любимата актриса да има такъв голям успех в интернет пространството. Наградата за Катето Евро имаше честта да връчи Георги Петков, който бе и член на журито.

С наградата в категория Ecology, подкрепена от Fjällräven, си тръгна Симона Стилиянова - автор на блога за устойчив градски начин на живот - Zero Waste Sofia, който и вие, също като нас, вероятно харесвате и следите отблизо. Наградата на Симона връчи Десислава Боянова от PR агенция United Partners, Акаунт мениджър за Fjällräven в България.

Алис Симеонова спечели приза в категория Fashion и въпреки че не успя да го получи лично, веднага използва официалния си Инстаграм акаунт, за да благодари на всички за подкрепата. Партньор на категория Fashion  беше Fashion Days, като именно Александра Тошева, Creative Content Creator, обяви победителя.

Измежду претендентите в категория Fitness щастливецът бе Сами Хосни, който ни вдъхновява не просто да водим по-здравословен начин на живот, но и да се грижим за себе си разумно във всеки един момент. Наградата в категорията бе връчена от ултрамаратонеца Краси Георгиев.

В най-вкусната от всички категории - Food, призът бе за Мария Жекова, която нямаше как да присъства на церемонията, но се включи със специално видеопослание. Победителят в тази категория бе представен от Мартин Радулов, собственик на Matti D.
Макар и от разстояние, от сцената на THE #AWARDS се усмихна и Биляна Славейкова - креативната сила @bibons в Инстаграм и големият победител в категория Lifestyle. Победителя в категорията обяви Невена Дякова, главен редактор на GRAZIA и член на журито.

Фаворитът в категория Mama Influencers бе прекрасната Цвета Евтимов, която се качи на сцената с бурни аплодисменти и разкри, че моментите на успех като този означават много и ти дават смисъл да продължаваш напред. Илиана Алипиева, собственик на MDL, връчи наградата на Цвета.

Любомир Жечев спечели в категория Men Zone. Качвайки се на сцената, за да получи хаштага, в типичния си стил Любо призова всички да се обичаме на живо и да се мразим само в интернет. Наградата му бе връчена от Мартин Тодоров, Бранд амбасадор Beam Suntory.

Измежду младите интернет звезди в категория Rising Stars публиката и журито са гласували най-силно в подкрепа на Симеона Герджикова, която винаги вдъхновява чрез пораждащи емоции фотографии и думи. Тя получи наградата си от Ивелина Старирадева, управител на Imperial Gastro Hub и Мария-Антоанета Даскалова, бранд мениджър на марката.

Коментирайки дали Flora се е появила преди Цвети Стратиева (истинското име на влогърката), или по-скоро Цвети Стратиева е преди Flora, голямата победителка в категория Society сподели, че оценява изключително много признанието и ще продължи да създава проекти с добавена стойност. Наградата в категорията представи Мария Гергова-Бенгтссон.

Последната статуетка за вечерта бе връчена в категория TikTok - там наградата отиде право в ръцете на Сузи и Рени, които ни увериха, че усилията на всички в социалната мрежа заслужават внимание. Наградата в тази категория бе представена от Богомил Атанасов, видеопродуцент в United Partners, и Мария Александрийска, мениджър събития на Attica EVA.

Иначе приятната вечер стана още по-приятна със страхотните музикални изпълнения на живо от Wet Pebbles и Орлин Павлов, а събитието се осъществи с любезната подкрепа на British American Tobacco, Fashion Days, Fjällräven, Primus, Hanwag и Talent Media. Doppelherz Bulgaria и Avene осигуриха чудесни комплименти за всички гости. Големите победители пък си тръгнаха с ваучер от Fashion Days, сет с две чаши и бутилка  Maker’s Mark, бутилка Moët & Chandon, подаръчни комплекти от Doppelherz Bulgaria и Avene, както и с иновативни продукти Logitech, които вдъхновяват content creator-ите в целия свят.

Гостите на церемонията се насладиха на прекрасна селекция вина от Imperial Gastro Hub, както и на любимите на всички Makers’ Mark и джин Larios. Чудесният кетъринг бе дело на верните ни партньори от Matti D, а сладките изкушения – на сладкарници „Теа“.
Медиен партньор на конкурса и церемонията е bTV Media Group.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР