Джордж Клуни и Джулия Робъртс отново заедно на екран

Ах, тези двамата...

eva.bg 11 October 2021

Снимка: getty images/guliver

Джордж Клуни и Джулия Робъртс се отправят към Австралия, където ще прекарат следващите няколко месеца в снимки на новия си филм. Да, двамата ще са отново заедно на големия екан и трябва да признаем, че нямаме търпение да ги видим.

Името на новата филмова продукция, която ще ги събере, е „Ticket To Paradise“, разкрива The Sydney Morning Herald. Ще се снима в Куинсланд от средата на ноември. Двете холивудски звезди обаче ще отидат още в края на този месец, за да се подготвят за старта на продукцията.

Според местните медии, Джордж Клуни ще пристигне заедно със съпругата си Амал и двете им четиригодишни деца. 53-годишната му колежка Джулия Робъртс също няма да е сама. Заедно с нея идва съпругът й Дани Модър и трите им деца - 16-годишните близнаци и 13-годишният Хенри.

Джордж и Джулия ще играят разведена двойка, която отива до Бали, за да се опитат да спрат дъщеря им да се омъжи. За целта на снимките остров Long Island от групата острови Уитсъндей ще бъде "превърнат" в Бали.

„Ticket To Paradise“ е романтична комедия, а на тези двамата така да им отива да се снимат в такива филми. И ние така да ги харесваме в тандем, а и поотделно.

За четвърти път Джордж Клуни и Джулия Робъртс ще са заедно на голям екран – предишните им общи филма са „Ocean's Eleven“, „Ocean's Twelve“ и „Money Monster“. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР