Стилът на... Джулия Робъртс

Онази хубава жена, която спечели сърцата ни завинаги

eva.bg 09 August 2020

Снимка: Getty Images

Стилът на една от най-любимите ни актриси – Джулия Робъртс, стана образцов още в края на 80-те и не е спирал да бъде такъв до днес. След култовия филм „Хубава жена“ нейното име винаги ще се свързва с това на продукцията, а ние не можем да се сетим за друго, което да й приляга по-добре.

По отношение на усета й към модата, много пъти сме попадали на коментари като: „Какъвто и да е трендът, Джулия Робъртс е била първа и го е направила най-добре“. Хубавата жена на Холивуд някак „без да иска“ създава тенденции с лекотата, с която носи дрехите си. Всички премиери, събития и участия, които са ежедневие за актрисата десетилетия наред, й дадоха възможност да остави своя почерк. И тя направи точно това.

„Винаги, за всичко разчитам на инстинкта си. Всеки път, когато не съм го послушала, после съм съжалявала“, категорична е Джулия Робъртс. Това може перфектно да опише начина, по който избира визиите си. Вътрешният й импулс никога не я лъже. Тя безспорно е елегантна - виждали сме я в много изящни рокли – но не се притеснява и да експериментира. Вероятно отново водена от инстинкта си, през 2016 г. на филмовия фестивал в Кан за премиерата на „Пулсът на парите“, актрисата мина по червения килим боса. Така красивата рокля на Armani Prive беше съчетана само с червения й педикюр.

Джулия е кралица на аксесоарите! Харесва й да си играе с тях и винаги ги подбира внимателно. Обици, колиета и (най-любимите й!) слънчеви очила. Да, дори на червения килим за нея не е проблем да ги сложи. Ако другите актриси искат да покажат хубавия си грим, Джулия Робъртс просто иска да се похвали с новия си Ray Ban.

Блейзъри, сака и панталони - никой не ги съчетава по-добре от нея. Актрисата обича костюмите, както и монохромните ансамбли. Тя съвсем не се чувства длъжна винаги да носи дълги, тежки тоалети, затова доста често залага на мини рокли. Не се придържа строго и към един цвят – носи както ярки, така и бледи цветове и принтове. 

В някои отношения е същински хамелеон – косата й претърпява промени непрестанно. Много актриси се придържат към една визия, която им отива, като никога не я променят. Но през годините сме наблюдавали Джулия да сменя дължината, цвета и предпочитанията си за прическа многократно.

Един от любимите ни факти е, че тя винаги е залагала на естествената красота. На нейния език това означава: минимален грим и повече усмивки. „Не прекарвам много време пред огледалото“, казва Джулия, а ние смятаме, че тъкмо в това се крие нейната нерафинирана и непринудена хубост.

Разгледайте най-запомнящите се визии на Джулия Робъртс в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР