Ново морско бижу

Новото бижу край морето на Обзор „Рейна Дел Мар“ е истински архитектурен шедьовър

06 August 2021

Новото бижу край морето на Обзор „Рейна Дел Мар“ е истински архитектурен шедьовър.  Използвани са материали като естествен камък – травертин, HPL облицовки и мазилки. Комплексът е наситен с разнообразни зелени зони, пътеки и алеи, които създават усещане за пространство, уют и комфорт и дават възможност за стопроцентов отдих.

Хотелът предоставя на гостите си 324 стаи, 18 апартамента и 53 вили с лагунен басейн.  Множество кулинарни изкушения и богата селекция от български и вносни бутилирани напитки са буквално зад всеки ъгъл – 2 основни бюфетни ресторанта, 2 ала карт ресторанта, 2 сладкарници, 10 бара.

Новооткритият СПА център е черешката на тортата за сезон 2021. Ще се потопите  в свят на абсолютна красота и здравословен релакс между полите на планината и златния пясък на плажовете.

На разположение на гостите, търсещи истинско СПА приключение, са и множеството съоръжения в термалната част: вътрешен отопляем басейн, джакузи, детски басейн, сауна, ледена стая, солна стая, автентичен турски хамам, руска баня, парна баня.

Хотелът се намира на самия морския бряг и разполага със собствен плаж и множество външни водни съоръже-
ния – отопляеми детски басейни с водни пързалки, отопляем релакс басейн, 2 плувни басейна.

Представете си безкраен златист плаж, морски вълни, които сякаш достигат до терасата ви, красив парк, в който намирате прохлада за следобедната си почивка, уютна и модерно обзаведена стая, която ви обгръща с меки завивки и дискретен аромат, за да се отдадете на заслужена почивка и сън, изтънчени ресторанти… Сега отворете очи и се насладете на преживяването – „Рейна Дел Мар“!



Забавленията също са в изобилие: богата програма с аниматори и много движение, детски клуб с множество изненади за малките, а за големите е откритата сцена с вечерни вариететни шоупрограми и солоизпълнители.

Какво би било всичко изброено дотук без екип от професионалисти, отдадени на каузата да задоволят и надминат очакванията на гостите.  В „Рейна Дел Мар“ ще ви посрещнат с усмивка от сърце, за да се отдадете на едно петзвездно изживяване.

„Рейна Дел Мар“ е част от HVD Hotels, наложена на пазара хотелска верига (изцяло българска собственост) с пет  хотела по системата „24 часа  ултра олинклузив“. Четири са по Българското Черноморие и един в Германия: освен новото морско бижу в Обзор, това са HVD Вива Клуб Хотел **** в Златни пясъци, HVD Клуб хотел Мирамар ****  в Обзор, HVD Клуб Бор хотел **** в Слънчев бряг и HVD Гранд хотел Suhl **** в Зул, Германия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР