Говори с EVA и доц. д-р Мариана Тодорова

Говори с EVA vol.7: Теория на връзките – днес и утре

eva.bg 02 June 2021

доц. д-р Мариана Тодорова

Снимка: личен архив

Започваме с представянето на участниците в седмото издание на "Говори с EVA", чиято тема този път е "Теория на връзките - днес и утре".

Първата дама, която ще ви представим е доц. д-р Мариана Тодорова - футуролог, занимаващ се с научно изследване на бъдещето. Има специализации в Харвард Кенеди Скуул, Държавния департамент на САЩ и Китайската академия за управление.

Представител е на глобалния Тинк танк: “Милениум проджект” в България, член е и на Световната академия за наука и изкуства и Хера - феминистична организация, която има различни проекти за женско равноправие, сред които и град на бъдещето. Участва в множество конференции по футуристика. През 2019 г излиза първата й книга в САЩ съвместно с американския футуролог Теодор Гордън, а през 2020 втората в България-“Изкуственият интелект. Кратка история на развитие и етически аспекти на темата.”

Бъдете наши гости в „Говори с EVA” на 7 юни, 18:30 часа в хотел HYATT REGENCY SOFIA. Повече информация може да откриете на страницата на събитието във Фейсбук.

До събитието не се допускат лица под 18 г. Регистрирайте се на [email protected]

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР