Дискретен чар

Комфорт, усещане за спокойствие и грациозност внушава цялата дамска колекция пролет/лято 2021 на Brunello Cucinelli

19 April 2021

Комфорт, усещане за спокойствие и грациозност внушава цялата дамска колекция пролет/лято 2021 на Brunello Cucinelli. От марката са се погрижили за  удоволствието да се обличаме добре, осигурявайки дискретен чар, идващ от съчетанието на елегантност с модерност.

Всичко се върти около автентичността, уникалността и отличителните ценности, залегнали в ДНК-то на Brunello Cucinelli.

Официалните и неформалните облекла с лекота разменят ролите си. Границата между ежедневните дрехи и тези за отмора е пропусклива, осигурявайки нова спонтанна елегантност. Силуетите и обемите придобиват по-линеен вид, цветовете са релаксиращи, а моделите - сдържани. Изтънчени, плътни и непрозрачни материи влизат в диалог с полупрозрачни и леки повърхности.

Дизайнът е по-издължен и актуализиран с детайли върху маншетите и талията. Колани от растителни влакна, макро катарами и елементи, подобни на бижута, придават женствена привлекателност. Тя е водеща и в миди версията при полите.

Прави, минималистични, плавно спускащи се и с женствени цепки – многообразието от поли е готово да отговори на всеки повод, официален или спонтанно възникнал.

По-класическите костюми подчертават женствеността с блейзери с големи ревери и фини колани, пристягащи талията, съчетани с широки панталони с висока талия. Костюмите с панталони, поли или широки бермуди са изработени от вълна с „измит“ ефект, текстуриран лен, обогатен с платинени ламе акценти или микрорайета.

Във визии с монохромен ефект контрастните повърхности създават дълбочина.

Стабилността се изразява с релаксиращи нюанси на бежовото, вариращи от хладни и леки нюанси до по-интензивни. Усещането за чистота и прераждане протича през различните нюанси на бялото.

При аксесоарите матовите и гланцови повърхности, велур и платно, полирани ефекти и зърнеста кожа се комбинират или редуват за постигане на семпла елегантност.

Открийте колекция пролет/лято 2021 в бутик Brunello Cucinelli, ул. Съборна 4

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР