В EVA през април

19 April 2021

Снимка: фотография Слав & Хубен, стайлинг Иван Цуцуманов, коса Георги Петков, грим Слав

Преди малко повече от 5 години варненското момиче Дарина Йотова се класира в почетната тройка на музикалното шоу X Factor. Преди малко по-малко от 5 години тя и продуцентите й от Вирджиния Рекърдс издадоха първото й парче – „К’во не чу”. Сега Дарина с артистичното име DARA вече е истинска попзвезда – с 14 парчета (в момента се работи върху №15) зад гърба си, концерти, награди, милиони гледания в музикалните платформи. "Родена такава", "Все на мен", "Недей", "Darbie", "MAMACITA", "Ай Aй", "Ella Ella", "Cold as Ice" и още. Всичките са хитове. 14 хита за 5 години. К'во не чухте?!

Тя съвсем скоро е прекрачила прага на 20-те си години като през половината си тийнейджърство всъщност е живяла сама в София, работила е здраво и е изградила кариера, за която много могат да мечтаят. Както ще разберете от интервюто обаче, всичко започва дори още по-рано, много по-рано. Понеже DARA винаги е била момиче, което знае точно какво иска. Родена си е такава. И е заразителна с предизвикателните луди пламъчета в очите си и усмивката, около която танцуват нахални трапчинки.

Толкова е заразителна, а смелият, врящ и кипящ от живот и цветове стайлинг на тандема Слав Атанасов&Хубен Хубенов така й пасна, че не успяхме да изберем една корица и затова – внимание, внимание, важно съобщение! – ще срещнете брой 266 на списание EVA с две различни корици, т.е. – с два различни кадъра от фотосесията ни с младата попзвезда.

Какъв е успехът, когато си на 20 и защо всичко си струва? DARA пред EVA.

В брой 266 на списанието можете да прочете още – интервю с нумероложката Милена Иванова, жената до отишлия си преди година Милен Цветков, с телевизионните герои Беър Грилс и пекаря Рудолф ван Веен, с писателката и актриса Рене Карабаш, с астролога Хули Леонис, който ни дава своята гледна точка по темата „що е то съвременен секс”. Голямата тема на козметичната ни секция е Нейно величество Водата, а рубриката „Вечните Еви” разказва историята за войната между легендарните холивудски клюкарки Луела Парсънс и Хеда Хопър.

Заповядайте! За нас е удоволствие!

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР