Гуинет Полтроу: Да, прибягвам до естетични интервенции

Актрисата не се притеснява от факта, че прибягва до подобни услуги...

eva.bg 17 March 2021

Снимка: Instagram

Темата за остаряването и естетичните интервенции винаги е била чувствителна за актьорите. И това е напълно разбираемо. Когато си успешен, красотата на младостта ти завинаги е запечатана на екрана, е трудно да се примириш с остаряването, особено ако си жена. Да, до ден днешен очакванията към жените са доста високи и на тях рядко им е простено най-естественото явление, а именно, че остаряват.

Гуинет Полтроу е сред онези актриси, които са на прага на 50-те си години, но изглеждат много по-млади. За разлика от повечето жени в индустрията обаче, Гуинет е отворена книга за това как поддържа перфектния си външен вид, който е така естествен:

„Много мои колежки смятат, че прибягването до инжекциите е някакъв вид слабост. Честно казано, повечето хора го приемат за такава. Има някаква стигма върху естетичните интервенции. Но защо да бъдеш честен, да си признаеш, че си се възползвал от тях, е толкова срамно? Аз се опитвам да променя разговора за остаряването, като съм напълно откровена. Да, и аз се възползвам от инжекциите“, сподели Полтроу пред Harper’s Bazaar.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Тя разкри, че се е уверила в невероятните способности на ксеомина (Xeomin), който се справя с бръчките й далеч по-добре от ботокса, запазвайки естествения й вид.

„Когато навърших 40 години, кризата на средната възраст не ме подмина. Отидох при един лекар, който трябваше да заличи всички следи на старостта. Беше катастрофално. Челото ми беше напълно замръзнало – не приличах на себе си! Дълго време не желаех и да чувам за нови интервенции. След като се взех в ръце, смених лекаря и преминах на ксеомин. Той запазва натуралния ми външен вид“, разказва Гуинет, като продължава:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

„Мисля, че жените трябва по-смело да споделят за операциите, филърите и естетичните си процедури. Човек трябва да бъде уверен в избора, който прави. Разбира се, ако някой се чувства по-комфортно с това да запази тайните на красотата си, е прав за себе си. Но аз съм отворена книга и винаги споделям какво работи за мен. Така считам за правилно.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ева Мендес е другата актриса, която няма никакви колебания в това да сподели как запазва младостта си. Тя често дори показва кадри по време на процедурите си – нещо, което почти никоя знаменитост не прави. От друга страна, Дженифър Лопес например напълно отрича намесата на каквито и да било игли в перфектно запазеното й лице. Наскоро тя лансира своята козметична линия Jlo Beauty, в която твърди, че е внедрила всички свои тайни за красота: натурални съставки и маслиново масло (зехтин), което присъства във всеки от продуктите й. В интернет пространството обаче побързаха да я критикуват, че е неискрена с почитателите си. 

1 КОМЕНТАР
1
Alla
18 March 2021, 10:25

Прилича си точно на възрастта 49. Стига сте писали глупости.

ТВОЯТ КОМЕНТАР