В името на красотата: процедурите на Ева Мендес

eva.bg 13 November 2020

Снимка: Instagram

Не е тайна, че в света на Холивуд остаряването се счита за грях и всички знаменитости се опитват да запазят младостта си колкото се може по-дълго. Да, има и изключения – някои хора искат да остаряват достойно, но други се готвят месеци преди бляскавите червени килими и публични изяви.

Ева Мендес изчезна от светлината на прожекторите, за да бъде отдадена изцяло на майчинството и на личната си страст към модата. Актрисата има линия за дрехи, наслаждава се на семейния живот с Райън Гослинг и като че ли не й липсва работата в кинопродукции.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Въпреки това тя обожава разкрасителните процедури и понякога споделя как протичат те в Инстаграм. Последният такъв пост предизвика доста коментари, тъй като процедурата изглежда много болезнена.

Тя се нарича „Mono-Threads“  и представлява лифтинг, направен с помощта на фини конци, имплантирани в кожата. Това става със специални игли. Ефектът е стягане на отпуснатата кожа, като се смята, че тази процедура замества хирургичните интервенции, а ефектът е дълготраен.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

„Намирам се в любимия ми СПА салон. Той е невероятен – с щадяща очите светлина и прекрасна атмосфера. Там ходя за всички мои разкрасяващи процедури. Почивам си и позволявам на най-добрите сред най-добрите да ме помъчат“, написа шеговито Мендес, макар и това, което виждаме на снимката, наистина да не изглежда като най-добрия начин за релакс.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР