Как Гуинет Полтроу се справя със стреса?

eva.bg 17 June 2020

Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу все още стриктно се придържа към правилата за социална дистанция и самоизолация.

Макар и в момента в САЩ фокусът да се отмести от коронавируса, попадайки върху протестите против расизма, Полтроу не си позволява да прави компромиси със здравето си и все още се притеснява от риска от зараза.

Изолацията обаче неминуемо влияе на психическото й състояние и тя ежедневно се бори със стреса. Актрисата сподели, че е усвоила няколко метода за релаксиране, с които успява да победи неприятните състояния на безпокойство.

Гуинет всеки ден си отделя пълноценно време за домашни тренировки, но напоследък е започнала да набляга на упражненията за гърба и шията. Така тя не само поддържа стойката си правилна, но и подобрява притока на кръв към главата, което поддържа нивото на концентрация високо.

Актрисата е категорична, че това са изключително важни зони и с подобни упражнения стресът действително е редуциран. Приложенията, с които Полтроу се поддържа във форма, са Bulldog Yoga, CorePower Yoga и авторското приложение с тренировки на Трейси Андерсън – треньорката на множество знаменитости, които се кълнат в нейните експертни съвети. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР