Стегнете корема за една седмица

Отделяйте си по пет минути за тези упражнения всеки ден

eva.bg 25 July 2022

Снимка: Instagram

В началото на 90-те Синди Крауфорд прави революция с филма „Синди Крауфорд: Оформете тялото си“, превръщайки се в еталон за здравословен начин на живот. Касетата с упражненията на супермодела се разпространява из целия свят, а до ден днешен има жени, които тренират с програмите й.

Съвременните модели не са спрели да споделят своите тренировъчни режими, с които поддържат фигурата си. Те имат лукса на социалните мрежи, с които могат лесно да достигнат до своите почитатели.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly Gale (@kellybellyboom)

Подобно на Синди, която показва програми от лесни и ефективни упражнения, които всеки може да практикува у дома, сега Кели Гейл, модел на Victoria’s Secret, редовно споделя серии от упражнения в своя YouTube канал. Много хора са скептични, че лесните упражнения, които не налагат да разполагате с фитнес оборудване, могат да бъдат ефективни. Но Синди доказа обратното още през 90-те.

Днес се спираме на петминутната серия от упражнения на Кели Гейл за оформяне на корема. „Отделяйте си по пет минути всеки ден, в продължение на една седмица, за да правите тези упражнения. Обещавам ви, че ще видите резултати“, казва тя. Твърдението й се подкрепя от много експерти, чиито проучвания сочат, че дори кратките, но интензивни упражнения са склонни да въздействат благоприятно на телата ни, променяйки биомаркерите на метаболизма в кръвта. А за да поддържате стегнато тяло, постоянството е от ключово значение.

Така че, седемдневното предизвикателство си заслужава да се опита!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР