Да потренираме със Синди Крауфорд

От 1992!

eva.bg 04 May 2020

Снимка: Instagram

Името Синди Крауфорд е гравирано със златни букви в света на модата. Освен, че тя е едно от най-емблематичните лица сред легендарните супермодели от 90-те, Синди се превърна и в еталон за здравословен начин на живот, проповядвайки добро хранене и спорт.

През 1992 г. излиза филмът „Синди Крауфорд: Оформете тялото си“, в което супермоделът показва как поддържа перфектната си фигура и кои са най-ефективните упражнения, които можете да правите дори у дома. Много от вас със сигурност си спомнят, че упражненията на Синди се превърнаха в истински хит!

Тогава Крауфорд е на 26 години. Сега неостаряващата красавица е на 54 и продължава да се грижи за себе си, очевидно спазвайки старите си „реликви“ в спорта. В Инстаграм профила си Крауфорд публикува част от филма си, в който демонстрира своята десетминутна тренировка за стягане, която е толкова лесна и удобна, че не ви е нужна никаква фитнес апаратура.

„Сега, когато сме под карантина, реших, че е крайно време да се разровя в архивите и да припомня своите тренировки от 90-те. Веднъж в седмицата ще споделям по едно такова видео, с което можете да ръководите тренировките си у дома“, написа Синди.

А вие раздвижихте ли се днес? 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР