Става рано, за да говори с Бог

eva.bg 08 June 2020

Доли Партън е жена на ритуалите и навиците. Сред тях са, например, правилото й никой никога да не я вижда без грим и перука, включително съпругът й. Както и никога да не облича една дреха два пъти, което си е сериозно изпитание за една жена, особено ако някоя рокля й харесва наистина много.

Сега 74-годишната певица разкрива, че има и друг ежедневен ритуал. Всяка сутрин тя ставала рано, за да има време да си поговори с Бог и да се помоли.

„Питам Господ как бих могла да съм му от полза, какво да направя днес. Аз спя много леко, нямам здрав сън. Ставам в ранни зори, преди всички останали. Тогава е времето ми за молитви, най-лесният начин да се докосна до Господ, защото всичко е тихо и спокойно, все още всички спят, телефоните не звънят, имейлите не пристигат...“, заяви в интервю за Guideposts кънтри звездата.

Тя никога не е криела факта, че е религиозна и вярата й е непоклатима. „С течение на годините съм се научила да оставям мечтите си в ръцете на Господ. Не си казвам, че нещо трябва да стане, защото знаме, че ао е писано да се случи, то ще се случи“, сподели още Доли Партън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР