Кой ще наследи богатството на Карл Лагерфелд?

eva.bg 05 June 2020

Снимка: Instagram

Малко след като Карл Лагерфелд си отиде през февруари 2019 г., веднага плъзна новината, че котката му Шупет ще наследи част от богатството му.

Истината е, че въпросът с наследството на маестрото все още не е решен. Волята на Лагерфелд не е публикувана и човек може само да гадае каква е тя.

Френският вестник Le Parisien състави списък с потенциални наследници на бившия креативен директор на модни къщи Chanel и Fendi. Изданието разкрива, че между хората от непосредствения кръг Карл вече има напрежение и се създава интрига.

Те като че ли са се разделили в два лагера. Начело на единия е бодигардът на Карл Себастиен Жондо, а на другия – моделът Батист Джабикони. Себастиен познава Карл от 15-годишна възраст и бе до кайзера до самата му смърт.

В предполагаемия списък с наследници на изданието не фигурира името на любимата котка на Карл – Шупет – но пък там е сложена Франсоаз Касот, която сега се грижи за домашния любимец на дизайнера. Тя е и официален представител на Шупет.

Другите кандидати са кръщелният син на Карл – Хъдсън Крьонинг и неговият баща Брад Крьонинг, който е един от любимите модели на маестрото. Друго име, което има потенциала да се нареди сред наследниците, е това на Каролин Лебар, която бе PR ръководител за бранда Karl Lagerfeld.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР