Граймс, която обича необичайното в себе си

eva.bg 16 May 2020

Снимка: YouTube

Певицата Клер Буше, позната под артистичния псевдоним Граймс, нашумя много през последната седмица, откакто стана майка на най-малкия син на Илон Мъск.

Нестандартното име, което двамата родители дадоха на новороденото (четете повече за това тук), се превърна в една от най-четените новини през последната седмица.

Всестранно развитата личност на Мъск – основател и собственик на SpaceX и директор на Tesla – винаги е предизвиквала огромен интерес към себе си, а сега много хора започнаха да проявяват любопитство и към Граймс, която е успяла да спечели сърцето на Илон.

Певицата краси корицата на майския брой на Vogue Италия, а видеото с бюти тайните си, което Граймс направи за модната библия, докато още беше бременна, набира хиляди нови коментари, харесвания и гледания всеки ден.

„Родих дете тази седмица и съвсем забравих, че излиза корицата ми за Vogue Италия! Това е чест, която не съм се и надявала да получа! Толкова съм благодарна, бих искала да напиша нещо повече, но главата ми пуши покрай последните големи събития в живота ми“, написа Граймс.

Тя вече успя да си спечели симпатиите на хиляди, със своя интересен стил и начина, по който свободно изразява себе си. Също като музиката си, Граймс е еклектична персона. В творчеството си тя смесва много жанрове като дрийм поп, ритъм енд блус, електронна музика и хип-хоп, а в стила си жонглира с още толкова различни естетики. Затова е трудно да я поставим в рамки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes) on

„Хората се подиграват на големия ми нос и странно лице, но аз смятам, че е чудесно да си странен. Отне ми време да се науча как да се гримирам и кое ми отива, защото нормалните трикове не работят върху моето особено лице. Но днес съм благодарна, че моят „дизайн“ е нестандартен, че съм интересна и различна“, написа в Инстаграм профила си наскоро Граймс.

Вижте как възлюбената на Илон Мъск се гримира в своето ежедневие в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР