Илон Мъск стана баща за седми път

eva.bg 05 May 2020

Снимка: Twitter

Основателят и собственик на SpaceX и директор на Tesla, Илон Мъск, отново стана баща.

Приятелката му, певицата Клер Буше, позната под артистичния псевдоним Граймс, е родила здраво детенце, както сподели самият Мъск в Twitter.

Първоначално той не разкри пола на бебето, а само вълнението си: „Мама и бебето са добре!“, написа той. По-късно в коментар Илон сподели, че е станал баща на момченце.

48-годишният милиардер има връзка с Граймс от 2018 г. За певицата това е първо дете, докато за Мъск – седмо. Всички останали са от канадската писателка Жюстин Уилсън.

С Уилсън сключват брак през 2000 и се разделят през 2008 година. Първото им дете умира десет седмици след раждането от задушаване. Мъск никога не говори за него и случилото се. Следващите две бременности, резултат от инвитро процедури, ги даряват с петима синове - близнаци и тризнаци. Имат съвместно попечителство над тях.

Илон Мъск има брак и с актрисата Талула Райли, за която всъщност се жени и развежда два пъти. Те обаче нямат деца.

На новороденото вече се усмихва интересно бъдеще. Певицата Граймс сподели, че иска да отгледа сина си в дома на своя дядо, насред природата и далеч от градския шум. Майката не иска светските изкушения да повлияват наследника й. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР