Тина Кунаки: Когато срещнах Венсан, веднага разбрах, че той е моя съдба

eva.bg 29 November 2019

Снимка: getty images

22-годишната Тина Кунаки краси корицата на руското издание на списание Elle.

В интервюто красавицата говори за връзката си с 53-годишния Венсан Касел и за правилния момент, в който са се срещнали. Тина и Касел сключиха брак миналото лято, а в началото на тази година двамата вече очакваха първото си дете - роди се дъщеря им Амазони.

Венсан и Тина имаха двугодишна връзка, преди да си кажат „да“. Това е втори брак за Касел, който цели 20 години бе женен за Моника Белучи, от която има две дъщери – Дева и Леони. „След развода с Моника не вярвах, че ще се оженя повторно. Не съм си и представял, че ще бъда с момиче, което е 30-години по-младо от мен. Любовта невинаги е справедлива“, сподели преди време актьорът пред Vanity Fair Италия.

Откакто е с Венсан, интересът около Тина се засили значително и името на модела започна да се появява често в медийното пространство. Тъй като младата майка е съсредоточена в грижата за малката си дъщеричка, не дава чести интервюта, макар и да я виждаме често по различни звездни събития.

„Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба! Нямах никакви съмнения, че той е правилният човек за мен. А това е най-сигурният знак, че сте на прав път – дори за секунда да не се съмнявате в избора си“, споделя Тина пред Elle, когато я питат как е разбрала, че това е любовта на живота й.

А огъня във връзката си двамата поддържат, запазвайки уникалните си качества и отличителни черти: „Привързаността един към друг е като снежна топка, която става все по-голяма. Най-важното е да бъдете заедно, едно цяло във връзката си. Да, вие можете да имате къща, семейство, общи приятели и интереси, които ви обединяват, но е важно да помните защо именно сте заедно, кое ви е събрало още от самото начало. Често хората се разделят, защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитам да задържа тъкмо това, което ни свързва“, казва Тина.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР