Най-щастливата Нова година за Венсан Касел и Тина Кунаки

eva.bg 02 January 2019

Снимка: instagram

След двугодишна връзка френският актьор Венсан Касел и топмоделът Тина Кунаки сключиха брак. Двамата имат 30 години разлика, което предизвика много коментари и спекулации дали двамата изобщо ще стигнат до олтара. Сватбата обаче се състоя на 24 август миналата година. Двамата си казаха „да“ в курорта Бидар, Южна Франция.

52-годишният актьор и 21-годишната Тина обаче имат още един повод да бъдат щастливи - двамата очакват първата си рожба заедно. Разкриха щастливата новина чрез видео в Инстаграм. Огромната разлика в годините не е причина да не изживяват любовта си, макар и Венсан да признава, че всичко това „не е съвсем честно“„Женя се за 21-годишно момиче и знам,че не е честно. Но любовта не винаги е честна, нали?“, коментира той.

Моделът не се сдържа да сподели новината със своите почитатели, споделяйки снимка в Instagram, на която вече личи бременното й коремче: „Това е най-щастливата Нова година“, написа тя. Френският актьор също не се поколеба да внесе усмивки в интернет пространството, споделяйки еуфорията и вълнението си с видео, в което се смее със съпругата си и я целува по корема.

Това ще бъде трето дете за Венсан. Първите две – Дева и Леони – са от връзката му с Моника Белучи.

Пред италианското Vanity Fair Касел беше откровен, че дори не си е и помислял, че ще се ожени повторно след първия си брак с Белучи, който продължи цели 20 години. Любовта обаче се ражда „без предупреждение“ и не се води по ничии строги сметки.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Vincent Cassel (@vincentcassel) на

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР