Любовта не винаги е справедлива

eva.bg 25 август 2018

51-годишният френски актьор (и бивш съпруг на Моника Белучи) Венсан Касел сключи брак със своята любима от две години, 21-годишният топмодел Тина Кунаки. В интервю преди известно време актьорът заяви: „Не е честно - аз съм на 51 и се женя за 21-годишно момиче. Но любовта не винаги е честна". След това обаче той добавя, че е силно влюбен и със сигурност двамата ще си направят бебета.

След множество спекулации стана ясно, че сватбата се е състояла в петък, 24 август, в курорта Бидар, Южна Франция, в изключително тесен кръг. Булката е с разкошна секси рокля на Vera Wang и двамата изглеждат на седмото небе от щастие.

В интервю за италианското Vanity Fair Венсан Касел разказва, че никога не е мислил, че ще се ожени повторно след 20-годишния си брак с Белучи и двете им деца Дева и Леони. Още по-малко си е представял брак с жена, по-млада от него с 30 години. „След развода си мислех, че ще си живея сам и в началото ми беше забавно, но след това изведнъж почувствах, че животът ми е празен“ – споделя актьорът. Сега и той, не само Тина, много иска да имат деца, тъй като, според него, най-много неща за себе си и за живота научаваш чрез децата си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР