Една хубава жена на 53

„Оптимизмът и чувството за хумор са две от ключовите съставки, за да изглеждаш добре. А щом откриеш щастието и успееш да го култивираш, вече няма как да не си хубава“, казва Джулия Робъртс, която днес празнува рожден ден

eva.bg 28 October 2020

Снимка: Instagram

„Преди да стана на 50, мъжът ми Дани ме попита какво искам да правим на рождения ми ден. Пожелах да прекараме пет дни сами. Сутринта, в която се събудих, закръгляйки 50, Дани лежеше до мен. Беше невероятно хубаво, но мисълта за децата... не ми даваше мира. По пътя към близкия град, където мислехме да пием кафе, се отбихме в един магазин за сърф. Минах през тоалетната и на връщане гледам – Дани вдигнал огромна сърф дъска. Пита харесва ли ми. Много е голяма, казвам. За какво ни е? Той я наклони и зад нея изкочиха децата. Изкрещях от радост и изненада. Денят стана истински пълен и щастлив. Мислех, че са на различни футболни мачове. Бяхме се чули няколко пъти поотделно с всяко от тях. Дори приятели ми пишеха есемеси за резултатите от мачовете и че децата са добре. И ето го моето богатство направи празника ми красив. Това е най-важното за мен – моите близки и любовта, която имам в живота си", заяви преди две години Джулия Робъртс.

Днес тя става на 53 и нямаме никакво съвмение в чия компания ще отпразнува своя рожден ден. Любимият мъж и децата са до нея! Какво повече би могла да иска?

На днешния ден няма да броим бръчките на тази безспорно хубава жена, защото нейната тайна е в излъчването, в обезоръжаващата усмивка и игривото пламъче в очите, в онова специфично самочувствие, които има всяка обичана жена. А Джулия Робъртс е именно такава.

Самата тя признава, че преди да открие голямата любов в лицето на дългогодишния си партньор Дани Модър, била абсолютен егоист, с когото малцина обичали да работят. „Поставях себе си винаги на първо място, аз бях приоритет. Бях егоистична малка пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми. Всичко се промени, когато открих своя човек, когато срещнах Дани. Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво го осмисля, какво блести извън самата мен, то това е той. Всичко започна след като го открих“, казва тя.

„Колкото повече остаряваш, толкова повече осъзнаваш колко крехък и чуплив е животът. Каква по-добра причина от това да ставате всяка сутрин с усмивка от леглото“, казва още тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР