Колко е трудно да бъдеш Меган Маркъл

eva.bg 21 October 2019

Снимка: getty images

Меган Маркъл – американката, която открадна сърцето на принц Хари – неизбежно стана една от най-следените и коментирани личности от британските медии след сватбата й с принца. Меган се превърна в „различната“ в британското кралско семейство, която си позволява да действа по свои правила (спомнете си решението й да не излезе пред медиите след раждането на сина й Арчи) и която понася най-много критики.

В емоционално интервю пред ITV херцогинята и херцогът на Съсекс споделиха много по темата за това колко е трудно да се справят с медийния натиск, а Хари бе откровен, че брани с каквото и както може съпругата си, защото не иска историята с покойната му майка принцеса Даяна да се повтори. „Меган е изправена пред безмилостна пропаганда“, твърди принцът.

Преди да се омъжа за Хари, моите приятелки ме увещаваха и предупреждаваха. Те бяха категорични, че британските медии ще съсипят живота ми. Казваха ми: Да, сигурни сме, че той е страхотен, но е грешка да се омъжваш за него“, разказва Меган, като продължава:

Начинът на живот, който водя, изисква да съм под постоянно напрежение, защото всяка моя крачка бива следена, мерена, коментирана. Нямах ни най-малка представа за толкова много неща, през които се наложи да мина, ставайки член на британското кралско семейство. След сватбата, както и по време на цялата ми бременност се чувствах много уязвима.

Всички тези признания от страна на Херцогинята на Съсекс се случват, след като дълго време виждахме как медиите симпатизираха на Кейт Мидълтън и не си позволяваха да кажат каквото и да е срещу нея, а към Меган Маркъл постоянно отправяха остри критики.

Това е и причината херцогинята на Съсекс да иска да се опитва да си извоюва повече лично пространство, с което обаче още повече ядосваше таблоидите. „Как може да не показва бебето, при положение, че платиха за реновирането на новия си дом с парите на данъкоплатците? Защо после решиха да ни спестят важни подробности за кръщенето на Арчи? Защо не го показаха след раждането? Те злоупотребяват с любовта на хората!“, гласяха те.

Преди две седмици Меган и Хари официално започнаха война с медиите. Те заведоха дело срещу тези, които си позволиха да публикуват писмата на Меган Маркъл към баща й, разкривайки цялата й лична семейна драма. Херцозите предприеха действия и срещу таблоидите The Sun и News of The World, които са се опитвали да ги подслушват по телефона.

Трудно е. Не мисля, че някой би могъл да разбере колко е трудно! Самата аз нямах представа... Не, че съм си мислела, че ще бъде лесно, напротив. Но смятах, че поне ще бъде честно. Знаете ли колко малко хора ме попитаха как всъщност се чувствам, дали съм добре!? И точно това доведе до голямото ми разочарование. Казах на Хари, че не искам просто да оцелявам. Не това е основната цел на живота ни и не го приемам. Целта е да бъдем щастлив“, категорична е Меган.

В тази връзка Хари много иска да се преместят да живеят извън Великобритания, за да си осигурят по-нормален начин на живот, далече от британските медии. Засега обаче не е получил разрешението на двореца за тази крайна стъпка. Какво каза Хари в интервюто за документалния филм на ITV може да прочетете тук - Хари: С Уилям тръгнахме по различни пътища.

2 КОМЕНТАРА
2
Mito
23 October 2019, 17:55

Меган е винаги във вечна драма !

1
poli7
21 October 2019, 23:50

ММ е лицемерна , комплексирана, шесторазрядна посредствена актриса, която живее на гърба на данъкоплатците и се оплаква ,че ни й харесва..Тя прави Хари напълно нестабилен и тъжен . Следващата стъпка е живот в чужбина платен пак от данъкоплатците .

ТВОЯТ КОМЕНТАР