Проблеми в кралския двор?

eva.bg 28 August 2019

Снимка: getty images

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж изтриха имената на принц Хари и Меган Маркъл от кралската си благотворителна фондация.

Тя се казваше „Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge & Sussex“ („Кралска фондация на херцогинята и херцога на Кеймбридж и Съсекс). Сега обаче фондацията носи името „Royal Foundation Of The Duke And Duchess of Cambridge(“Кралска фондация на херцогинята и херцога на Кеймбридж“). Това издаде Companies House, след публикуването на документите, които доказват това действие.

Както знаем, принц Хари и Меган Маркъл не пожелаха да живеят в двореца Кенсингтън, където са Кейт Мидълтън и принц Уилям, а създадоха нов свой дом във Фрогмор котидж, Уиндзор. Но това не е всичко. Херцогинята и херцогът на Съсекс създадоха своя благотворителна фондация - Sussex Royal foundation. Някои смятат, че премахването на имената на Меган и Хари е най-логичното действие, след наличието на новата фондация на името на семейство Съсекс. Но други твърдят, че по този начин Уилям и Кейт окончателно се отделят от Меган и Хари. Отдавна се говори, че има неразбирателство по-скоро между Меган и Кейт, отколкото между Хари и Уилям.

Независимо дали това е така, или не, силно впечатление прави, че Хари и Меган се опитват да бъдат напълно отделна, автономна единица в британското кралско семейство, защото са се изолирали максимално от останалите членове на фамилията. Приближени до кралския двор твърдят, че принц Уилям е притеснен от поведението на брат си и съпругата му Меган, смятайки, че по един или друг начин то руши единството на кралската фамилия.

Можем само да спекулираме дали има недоразумения между двете семейства, но поне отстрани изглежда така, че Кейт, Уилям, Меган и Хари, наричани „кралската фантастична четворка“, нямат намерения да останат такава.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР