Хари: С Уилям тръгнахме по различни пътища

eva.bg 21 October 2019

Снимка: getty images/guliver

Принц Хари призна за съществуващо напрежение в отношенията с брат му Уилям. В ексклузивния документален филм на ITV „Harry & Meghan: An African Journey“, проследяващ десетдневната визита на Меган и Хари в Африка, принцът откровено коментира ситуацията с брат му.

На въпроса наистина ли са скарани и има ли разрив в отношенията, Хари не го отрече, а с усмивка заяви: „Част от работата ни, от ролята ни и от огромното напрежение, под което се намира семейството, е причина да се случват разни неща. Но истината е, че ние сме братя и винаги ще бъдем такива. В момента определено сме поели по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, ако има нужда от мен, както знам, че и той винаги ще бъде до мен.

Напоследък не се виждаме толкова често, както беше преди, защото сме много заети. Но аз истински го обичам и голяма част от проблемите са създадени от нищо. Като братя си имаме и добри, и лоши дни“, казва Хари в интервю за документалния филм.

35-годишният принц се изказа остро спрямо медиите и онези журналисти, които подлагат на кръстосан огън него и съпругата му. Непрестанните критики и обиди, както и несъобразяването с личното пространство, станаха причина той и Меган да започнат съдебни дела срещу някои британски вестника.

„Част от работата ми, подобно на много други работи, е да си сложиш смелото лице и да обърнеш и другата буза за доста от нещата. Но за мен, както и за съпругата ми, има много ситуации и изказвания, които ни причиняват истинска болка, особено когато голяма част от тях не са истина. Затова за нас е важно да се фокусираме върху това да сме истински, естествени, да бъдем хората, които всъщност сме и да се застъпим за това, в което вярваме. Няма да позволя да ме накарат да се включа в играта, която навремето уби майка ми“, казва по този повод принцът.

Меган също е много емоционална в интервюто си за документалния филм, където разкрива колко й е трудно да се справя с огромното медийно внимание, изисквания, критики и вълната от омраза спрямо нея. Повече може да прочетете тук: Колко е трудно да бъдеш Меган Маркъл.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР