Говори с EVA и... Станислава Чуринскиене

eva.bg 05 September 2019

Започваме с представянето на участниците в третото издание на "Говори с EVA", чиято тема този път е "Родители и деца: кой кого възпитава".

Какво не трябва да правим в ролята си на родители, непоправимо ли увреждат детската психика строгостта и наказанието, кой налага правилата в семейството, има ли конфликт между семейното възпитание и образователната система – това са част от въпросите, които ще разискваме. 

Първата дама, която ще ви представим, е Станислава Чуринскиене. Консултант по ранно детско развитие, председател на сдружение „Всяка дума“, чиято мисия е въвеждането на най-съвременните подходи към възстановяване от проблеми в развитието.

Член е на Дружеството за авиационна, морска и космическа медицина. Сертифициран оценител на развитие с тестовете ARS2 и DP3. Докторант по психология в НБУ. Вярва, че всяко дете заслужава здравословно поставени граници от добронамерени възрастни.

Повече информация за третото издание на "Говори с EVA" може да откриете във фейсбук страницата на събитието ни, а билети може да закупите тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР