Куентин Тарантино ще става татко

eva.bg 22 August 2019

Снимка: getty images

Само девет месеца след сватбата им, Куентин Тарантино и Даниела Пик съобщиха щастливите новини, че очакват първата си рожба.

Двамата споделиха това пред списание „People“. Това ще бъде първо дете както за 56-годишния режисьор, както и за 35-годишната Даниела.

Тарантино никога не е бил женен преди, заявявайки многократно, че изкуството, което прави, коства цялото му време, поради което би жертвал семейния живот. Неведнъж е казвал, че ще се ожени, едва когато е приключил с киното. Затова, когато през лятото на 2017 г. с Даниела обявиха годежа си, всички сметнаха, че режисьорът е решил да се пенсионира. Съвсем наскоро обаче излезе последният му филм - „Имало едно време в Холивуд“. През по-голямата част от кариерата си Куентин казваше, че ще направи само десет филма, затова още стои въпросът дали последният му проект не е епилог на приключението му в света на киното.

Снимките на „Имало едно време в Холивуд“ бяха приключили само дни преди сватбата на Даниела и Тарантино, състояла се в Бевърли Хилс – сякаш всичко бе вписано в съвършено добре планират график. Съвсем скоро режисьорът ще се радва на бащинството и е много развълнуван, както споделя пред изданието.

В последните си интервюта Куентин не е категоричен, че вече сме видели лебедовата му песен, оставяйки вратичка за бъдещи проекти. Така или иначе, един от най-големите му такива несъмнено ще бъде това да стане татко.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР