Куентин Тарантино вече е женен мъж!

eva.bg 29 November 2018

Снимка: instagram

Любимият на милиони режисьор Куентин Тарантино се ожени за израелската певица и модел Даниела Пик. Миналото лято двамата развълнувано обявиха своя годеж, като споделиха, че са изключително щастливи и нямат търпение за големия ден.

Е, сватбата им е вече факт. Още по-интересен и фактът, че това е първи брак на 55-годишния Тарантино, независимо от това с колко красиви жени сме го виждали да излиза през годините. Даниела е тази, която успя да открадне сърцето му, макар и това да не се случва внезапно.

Двамата се запознават още през 2009 г. на премиерата на филма на Тарантино в Израел - „Гадни копилета“. Те започват връзка, която обаче не е особено постоянна и сериозна в началото. Режисьорът винаги е бил страстно отдаден на работата си, поставяйки я на първо място. Неведнъж той е споделял, че когато прави филм, нищо друго не го интересува: „Дори и светът да отиде по дяволите, нищо не може да ме разсее от филма“, категоричен е той. Тарантино често е казвал в интервюта, че предпочита да пожертва семейния живот в името на кариерата си, защото е сигурен, че ако се ожени, това би пречило на работата му.

С подходящия човек обаче всичко е възможно. Сватбата на двойката беше скромна и интимна. Церемонията се проведе в Лос Анджелис, а по-късно щастливите младоженци се придвижиха към приема, който дадоха в Бевърли Хилс. Даниела бе в нежна, изчистена рокля с гол гръб и тънки презрамки. Тарантино пък заложи на класически черен костюм.

Разгледайте първите им усмивки като женена двойка в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР